Despre pariuri by SuperPont  partea a 2-a

163

Cu timpul, zilele cu câstiguri au început sa devină din ce in ce mai rare…. Clasicele ” iar am pierdut la un meci, la un gol etc ” deja erau redundante. Nu doar la mine, ci la aproape toti prietenii si toti oamenii pe care ii întâlneam in agenții.Dar știți cum este, speranța moare ultima 🙂

Problema de fapt,era alta. Eram INCONȘTIENT. Nu intelegeam ca ESTE IMPOSIBIL sa am alte REZULTATE , daca voi continua sa fac EXACT ACELEAȘI LUCRURI ! Dar despre asta mai târziu ….

Dupa câțiva ani de pierderi constante, presărați cu cateva amărâte de bilete castigatoare, foarte, foarte rare lucrurile s-au schimbat ! 

Au apărut casele de pariuri online. WOW ! Ce tare ! Sa pariezi când vrei, pe ce vrei, de la tine de acasă ! Era o revelație ! Eram extrem de încântat. Si, ca de obicei când începi ceva nou din zona de gambling, câștigurile au început sa apara !

Iar aveam senzația ca sunt cel mai tare! “Cum, sa stai in fata calculatorului si sa castigi in cateva ore salariul pe o luna ? E FABULOS !” imi spuneam.

Evident ca iluzia asta nu a durut decât foarte putin timp. Pierderile au început sa apara si sa fie dese. Foarte repede.

Daca pierdeam un bilet incercam sa il recuperez cu un bet LIVE si astfel pierderile se adanceau. In plus, starea mea de bine, de plăcere de a paria, nu mai exista. Pariam pentru ca trebuia sa recuperez ce pierdusem zilele trecute. Deja eram in degringolada…..

Am realizat ca TREBUIE sa schimb ceva daca chiar imi doresc sa CASTIG din asta.

Si am început sa studiez…..

Vezi AICI si prima parte a articolului https://www.superpont.com/despre-pariuri-by-superpont/

Pana la următorul articol puteți intra in cea mai buna si mai transparentă comunitate de pariori din Romania !

Afla toate detaliile AICI

https://www.superpont.com/premiumregister/index_ro.php

Continuam in episodul urmator 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here