Combo zilei 10 septembrie hochei

100

COMBO10SETP

4 meciuri din hochei pentru astazi care le voi detalia,deoarece ele sunt si in pontul zilei ,dar si la dubla zilei.

Trebic-Budejovice este un meci din Cehia Liga 1 ,adica liga secunda.Este etapa a doua,echipele incearca sa isi intre in forma dupa vacanta si cred ca vor fi precaute.Meciul este jucat sub 5,5 aici ,dar in dubla zilei este jucat sub 6,5 goluri pentru siguranta.

Chomutov-Litomerice este la fel ca meciul de mai sus:un meci din etapa a doua din Cehia Liga 1.Aceste meci este si in pontul zilei.

Karpat -Tappara este cu siguranta cel mai tare meci de astazi din hochei.Locul 1 cu locul 2 din stagiunea precedenta deschid astazi balul in Finlanda pentru un intreg sezon.Se cunoaste finala dramatica de anul trecut cand Tappara a pierdut play-off-urile dupa ce a condus cu 3-1 pe Karpat,acestia din urma resuind sa intoarca 4-3.2 echipe foarte puternice,cu sanse mari la castigarea Champions League in acest an.Mizez pe precautie si in acest meci si pe faptul ca sunt 2 echipe foarte ecchilibrate.

Lada Togliatti-Tyumensky Legion este un meci din MHL.Cu siguranta este cel mai greu meci de pe bilet chiar daca este jucat sub 6,5.Speranta in acest pronostic sta in echipa oaspete care sezonul trecut a fost cea mai defensiva echipa in deplasare.

Succes tutror! Recomand toate meciurile sa fie jucate SINGLE pentru un profit mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here