Bilet Europa League 8 noiembrie 2018 – Cota 58!

1400

Bilet Europa League 8 noiembrie 2018 – Cota 58!

Dacă pentru Champions League ți-am oferit două bilete în cote mari, nu aveam cum să nu îți propunem unul și pentru partidele din etapa a 4-a din Grupele Europa League. Vezi mai jos articolul și cum poți profita de un super bonus la o cunoscută agenție!

Bilet Europa League 7 noiembrie 2018 - Cota 58!

Biletul din acest articol a fost compus din 9 pronosticuri. După cum bine ai observat, acestea vin de la unele dintre cele mai importante dueluri din UEL!

Biletul are o cotă totală de aproape 59.0 și este recomandat spre a fi jucat la agenția de pariuri online Admiral, deoarece aceasta îți oferă PROFIT DUBLU la Primul Pariu Plasat, dar și 150 RON FREEBET – CLICK PE ACEST LINK PENTRU SUPER BONUSURI!


Plasează primul tău pariu la ADMIRAL cu un CLICK AICI și bucură-te de PROFIT DUBLU și 150 RON FREEBET


Bilet Champions League 8 noiembrie 2018 – Cota 58.5

Joacă la Admiral cu un  CLICK PE ACEST LINK și nu rata cele două bonusuri: PROFIT DUBLU la primul pariu și 150 RON FREEBET! 


După ce ai deschis cont la Admiral de pe ACEST LINK sau oricare altul din articol, te așteaptă o surpriză!


ABONAMENT GRATUIT Superpont Premium 30 ZILE GARANTAT!

După ce ți-ai deschis cont de pe unul dintre link-urile din acest articol, vei primi din partea noastră un cadou! ACCES 30 ZILE în cea mai bună comunitate de pariuri LIVE din România!

Solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT accesand acest LINK dupa ce ai deschis cont la Admiral folosind DOAR linkurile de mai sus!


Mult succes,

Echipa SuperPont!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here