Decalogul SuperPont

500

Reguli de pariere marca SuperPont

 Dragi prieteni, ne-am gandit ca ar fi bine sa va impartasim regulile dupa  care echipa noastra se ghideaza atunci cand vine vorba de pariuri sportive. I-am putea spune ‚decalogul SuperPont’.

Deci , sa incepem :

  1. Nu paria NICIODATA intregul tau buget pe un meci/selectie de meciuri ! Nu exista meci 100% sigur !
  2. Nu te astepta la miracole peste noapte ! Nu paria sume mici pe cote imense ! E o strategie paguboasa pe termen lung!
  3. Nu paria pe toti favoritii intr-o zi ! 99.99% nu vor castiga toti ! Alege-ti selectiile cu grija!
  4. Nu paria pe echipe/jucatori care au serii pozitive/negative mai mari de 5 partide ! Se apropie momentul in care vor iesi din acea pasa !
  5. Cotele sunt de foarte multe ori inselatoare ! Nu paria NICIODATA dupa cote ! Analizeaza meciurile alese fara a te uita la ofertele caselor !
  6. Nu paria pe selectii mai mari de 3 evenimente! Sansele tale se reduc cu fiecare selectie adaugata !
  7. Disciplina in pariuri este OBLIGATORIE! Nu paria pe orice doar ca sa recuperezi pierderile! E drum sigur spre ruina !
  8. Alegeti 2-3 case de pariuri la care sa joci, dupa ce analizezi meciurile, compara ofertele si plaseaza bet-ul la casa care iti ofera cel mai mare  profit !
  9. Nu paria pe single-uri cu cote sub 1.60! Nu sunt valuable !
  10. Focuseaza-ti atentia pe 2-3 sporturi ! Fii tot timpul la curent cu stiri, noutati, analize, discutii despre acele sporturi ! Nu incerca sa fii  profesor la toate materiile ! NIMENI NU ESTE BUN LA TOT !

Vom incheia cu cea mai importanta regula, pe care majoritatea oamenilor nu o respecta si care, credem noi, este cea mai importanta :

ACCEPTA  PIERDERILE! FAC PARTE DIN JOC ! NU TE PANICA ATUNCI CAND ESTI INTR-O PERIOADA REA! TOTUL IN VIATA ESTE TEMPORAR! IDEEA ESTE SIMPLA, TREBUIE SA CASTIGI MAI MULT DECAT PIERZI ! ASTFEL APARE PROFITUL 🙂 !

Acestea sunt regulile dupa care noi ne ghidam zi de zi in ultimii 2 ani de zile !  Urmându-le va asiguram ca sansele de a castiga pe termen lung cresc exponențial !

Va asteptam in cea mai iubita comunitate de pariori din Romania AICI 

https://www.superpont.com/premiumregister/index_ro.php

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here