Real Madrid – Liverpool și Napoli – Frankfurt promit spectacol în ”optimile” Champions League, iar Betano te rasplătește în Bet Builder cu o cotă de peste 25.00!

Home » Real Madrid – Liverpool și Napoli – Frankfurt promit spectacol în ”optimile” Champions League, iar Betano te rasplătește în Bet Builder cu o cotă de peste 25.00!

Ultima zi dedicată partidelor din returul optimilor de finală în Champions League se anunță una cu adevărat grandioasă prin numele echipelor care vor intra pe teren. Real Madrid primește vizita lui Liverpool la adăpostul categoricului 5-2 din tur, iar cei de la Napoli nu concep alt rezultat decât victoria contra lui Eintracht Frankfurt. Două meciuri care pot fi combinate pe Betano pentru o cotă cumulată foarte atractivă, doar cu opțiunea Bet Builder activată.

Football – 2022 / 2023 UEFA Champions League – Round of 16 – First leg – Liverpool vs Real Madrid – Anfield – Tuesday 21st February 2023. Mohamed Salah of Liverpool is tackled by Nacho Fernandez of Real Madrid PUBLICATIONxNOTxINxUK

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos din Liga Campionilor.

Real Madrid – FC Liverpool (miercuri, 22:00)

 • Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.50)
  De ce? Meciul tur a avut șapte goluri (5-2 pentru Real), un rezultat care obligă Liverpool să încerce o revenire istorică de genul celei din finala Champions League cu AC Milan, în 2005, la Istanbul, unde se va disputa și finala din 2023. ”Cormoranii” au marcat în toate meciurile europene din acest sezon, la fel și Real Madrid.
 • Marcatori – Vinicius jr. marchează oricând (cota 3.60)
  De ce? Brazilianul Vinicius a marcat două goluri în meciul tur și a punctat în meciul cu Espanyol (3-1) dinaintea returului cu Liverpool. Șase goluri a marcat Vinicius sezonul acesta în Champions League. Brazilianul a punctat în cinci din cele șapte apariții în teren.
 • Următorul gol – Liverpool (cotă 2.05)
  De ce? Liverpool este obligată să marcheze cât mai repede pe Santiago Bernabeu pentru a păstra șanse de calificare în ”sferturi”. În tur, oamenii lui Jurgen Klopp au înscris două goluri în primul sfert de oră.

Napoli – Eintracht Frankfurt (miercuri, ora 22:00)

 • Rezultat final – Napoli (cota 1.50)
  De ce? Napoli conduce detașat în Serie A și rămâne doar o chestiune de timp până la obținerea titlului. Echipa lui Spalletti a câștigat cele trei meciuri de până acum pe teren propriu în Champions League, cu o medie de aproape 4 goluri marcate pe meci. Frankfurt n-a mai câștigat de patru meciuri în toate competițiile.
 • Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.88)
  De ce? Napoli a primit gol în două din cele trei meciuri disputate acasă, în timp ce Frankfurt a înscris în fiecare meci disputat în deplasare sezonul acesta, în Champions League.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la ambele meciuri de miercuri poți ajunge la o cotă cumulată de 26.69, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 266.88 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria insipirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus, din cele două meciuri de Champions League, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la următorul meci și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

50 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

250 rotiri Sizzling Hot FĂRĂ DEPOZIT!

444 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

50 rotiri Fără depunere și fără rulaj + 20 RON la pariuri

111 rotiri sau 30 RON - FĂRĂ DEPUENRE!

111 rotiri sau 30 RON fără depunere!