Joacă-te pe Liga 1 cu Betano Master, în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Home » Joacă-te pe Liga 1 cu Betano Master, în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Prima etapă din playoff-ul Ligii 1 aduce față în față, sâmbătă, de la ora 20:00, două formații care au ca obiectiv câștigarea campionatului. După înjumătățirea punctelor la finalul sezonului regular, FCSB și Universitatea Craiova sunt despărțite de doar două, astfel că o victorie va avea urmări importante în clasament pentru fiecare. Betano te invită să trăiești derby-ul FCSB – Universitatea Craiova la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Deian Cristian Sorescu in meciul de fotbal dintre FCSB si Universitatea Craiova, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 19 februarie 2023. Bucuresti *** Deian Cristian Sorescu in the football match between FCSB and Craiova University, counting for the Superbet Superliga, held at the National Arena in Bucharest, Sunday, February 19, 2023 Bucharest Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe siteul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fieacare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, iată cum arată prima rundă a Noului Betano Master, disponibilă deja pe site, pentru meciul FCSB – Universitatea Craiova din playoff. Sunt patru pronosticuri, dintre care poți alege doar unu, dintre cele de mai jos:

Cartonașe – Peste 5.5: DA/NU

Media de cartonașe galbene în ultimele șase meciuri directe este de 5.33. Au fost partide cu trei cartonașe galbene, dar și meciuri cu șapte sau chiar opt avertismente din partea arbitrului.

Echipa care va înscrie în prima repriză – FCSB: DA/NU

FCSB a marcat de fiecare dată în prima repriză a ultimelor două confruntări cu rivala din Bănie. În patru din ultimele șase confruntări directe FCSB a punctat în prima repriză. Excepție fac cele două dueluri di playoff-ul sezonului precedent.

Ambele echipe marchează: DA/NU

Doar în două din ultimele șase meciuri directe ambele echipe nu au marcat. S-a întâmplat la cele două partide din playoff-ul sezonului precedent, când FCSB și Universitatea Craiova au câștigat în deplasare: 1-0 pentru FCSB la Craiova și 2-0 pentru Universitatea Craiova la București.

Echipa care va înscrie în repriza secundă – FCSB: DA/NU

FCSB a marcat cel puțin un gol în repriza secundă în trei din ultimele șase confruntări directe cu Universitatea Craiova. Ultimele două dispute directe din acest sezon n-au avut gol marcat de FCSB în partea secundă.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte – obține 5 predicții corecte consecutive pentru finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga un 20 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga un 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău (de exemplu ai pus că FCSB câștigă, iar meciul se încheie într-adevăr cu victoria roș-albaștrilor), atunci seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

200 rotiri + o Specială FĂRĂ DEPUNERE!

150 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

50 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

250 rotiri + 50 RON Bonus FĂRĂ DEPOZIT!

223 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

SPECIALĂ fără depunere și fără rulaj + 20 RON la pariuri

50 RON fără depunere la pariuri!

50 RON fără depunere >>