Farul – UTA, ultima restanță din campionat, aduce o cotă de 75.00 pe Betano, cu Bet Builder!

Home » Farul – UTA, ultima restanță din campionat, aduce o cotă de 75.00 pe Betano, cu Bet Builder!

Echipele Farul Constanța și UTA se duelează, joi, 26 octombrie, de la ora 20:00, într-un meci restanță din etapa a 5-a în prima ligă a României. Pe Betano, cu Bet Builder activat, poți plasa mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea în continuare.

Kevin Doukoure Grobry si Mihai Dobrescu in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si UTA Arad, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, duminica 2 octombrie 2022. Ovidiu *** Kevin Doukoure Grobry and Mihai Dobrescu in the football match between Farul Constanta and UTA Arad, counting for the Superbet Superliga, held at the central stadium of the Gheorghe Hagi Academy in Ovidiu, Sunday, October 2, 2022 Ovidiu Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de joi, 26 octombrie, am ales meciul Farul – UTA din Liga 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe șapte piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Rezultat final – Farul (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.82)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.98)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.40)
Marcator – Louis Munteanu oricând (cota 2.80)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.75)
UTA șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.65)

Cu un succes în meciul de joi seara campioana Farul ar urca pe loc de playoff. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi este neînvinsă în ultimele patru meciuri de campionat, obținând trei victorii și o remiză. Seria de succese a fost întreruptă de egalul cu Universitatea Cluj de la finalul săptămânii trecute, de asemenea pe teren propriu.

UTA vine la Ovidiu după nu mai puțin de patru remize consecutive și șase meciuri fără victorie în campionat. Practic, de la succesul 2-1 cu FCSB pe teren propriu în 28 august arădenii n-au mai învins pe nimeni în prima ligă, contabilizând două înfrângeri și patru rezultate de egalitate.

Farul a marcat în cinci din cele șase meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon de Liga 1. UTA a înscris în trei din cele șase meciuri jucate în deplasare.

Sezonul precedent Farul a câștigat ambele dueluri cu UTA: 2-0 pe teren propriu și 1-0 în deplasare. Ultima victorie a arădenilor în disputele cu dobrogenii datează din noiembrie 2019. Ultimele cinci meciuri directe au fost de NG.

Cota 75

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Farul – UTA din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 75.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 3.750,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Spre exemplu, la partida Farul – UTA pentru un eventual hat-trick reușit de Louis Munteanu cota oferită de Betano este de 60.00. Adăugată la selecțiile de pe bilet, cu Bet Builder, aceasta poate aduce un câștig mai mare.

Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Farul – UTA, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPOZIT!

333 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

100 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

222 rotiri Burning Hot FĂRĂ DEPOZIT!

888 rotiri + 24 lei Freebet FĂRĂ DEPOZIT

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

Pariază la EURO 2024 cu un SUPER BONUS!

 

Bonus EURO 2024!