Cum poți ajunge la o cotă de peste 40 pe același bilet, cu Bet Builder, pe patru meciuri din Liga 1. Pe Betano ai și Cote Mărite!

Home » Cum poți ajunge la o cotă de peste 40 pe același bilet, cu Bet Builder, pe patru meciuri din Liga 1. Pe Betano ai și Cote Mărite!

Liga 1 a ajuns la etapa cu numărul 11 din sezonul regular și toate echipele trag tare pentru a prinde din urmă liderul FCSB. Bucureștenii închid această rundă pe teren propriu cu Universitatea Cluj (luni, 21:00), dar până la jocul roș-albaștrilor rivalii de la Farul, Universitatea Craiova și CFR Cluj își vor fi disputat meciurile acestei etape. Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere dintr-un singur meci sau din mai multe meciuri și toate pariurile tale preferate sunt în același loc.

Universitatea Cluj v FCSB – Romanian Superliga 1 Andrea Compagno L and Denis Ispas R in action during Romania Superliga 1: FC Universitatea U Cluj vs. FC Steaua Bucuresti, disputed on Cluj Arena, Cluj-Napoca, 31 October 2022 Cluj-Napoca Romania PUBLICATIONxNOTxINxFRA Copyright: xFlaviuxBuboix originalFilename:buboi-notitle221031_np4WQ.jpg

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano pentru Liga 1 am selectat patru dintre meciurile programate în etapa a 11-a și, cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte am ajuns la o cotă cumulată de peste 40, după cum vom vedea în exemplele de mai jos.

Farul – Sepsi (sâmbătă, 21:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.15)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.88)

Două echipe în suferință, fiecare obținând câte o victorie în ultimele meciuri în toate competițiile. Campioana Farul și Sepsi, câștigătoarea Cupei României Betano, se află la egalitate de puncte înaintea meciului direct din campionat. Sepsi a învins Farul cel mai recent în Supercupa României, cu 1-0. Farul este neînvinsă în ultimele trei meciuri cu Sepsi în campionat.

Universitatea Craiova – FC Botoșani (duminică, 15:00)
Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 1.38)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)

Universitatea Craiova vine după două remize cu același scor, 1-1. Oltenii sunt neînvinși pe teren propriu în actualul sezon, unde au înregistrat o remiză și trei victorii consecutive. FC Botoșani este singura echipă fără victorie în campionat după zece etape. Echipa pregătită de Dan Alexa este ultima în clasament, iar în ultimele cinci meciuri de campionat are patru remize și o înfrângere.

CFR Cluj – FCU 1948 (duminică, 21:00)
Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.53)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)

CFR Cluj abordează meciul din Gruia cu gust de revanșă după ce runda trecută fosta campioană a pierdut în Giulești, după patru meciuri câștigate consecutiv în campionat. La șase puncte în urma liderului FCSB și cu un meci mai puțin disputat CFR nu-și permite alt pas greșit în lupta pentru titlu. FCU 1948 ocupă locul opt în clasament fiind aproape de zona playoff. Echipa din Bănie a câștigat două din ultimele trei meciuri în deplasare. CFR a câștigat patru din precedentele cinci dispute cu FCU, toate în campionat.

FCSB – U Cluj (luni, 21:00)
Rezultat final – FCSB (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05)

FCSB este liderul campionatului cu cel mai bun atac din prima ligă. Roș-albaștrii au marcat cinci goluri în deplasare cu Sepsi etapa precedentă, iar la mijlocul săptămâni cei de la FCSB au debutat cu dreptul în Cupa României Betano, 2-0 la Oradea. Pe teren propriu în campionat parcursul celor de la FCSB este unul perfect, cu patru victorii din tot atâtea meciuri. U Cluj are o singură victorie în ultimele cinci etape. Șepcile Roșii n-au pierdut însă niciun meci în deplasare sezonul acesta, înregistrând două victorii și două remize.

Cota peste 40

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri programate în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 41.20, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.060,048 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la FCSB – U Cluj

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FCSB – U Cluj din etapa a 11-a, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

50 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

250 rotiri Sizzling Hot FĂRĂ DEPOZIT!

444 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

50 rotiri Fără depunere și fără rulaj + 20 RON la pariuri

111 rotiri sau 30 RON - FĂRĂ DEPUENRE!

111 rotiri sau 30 RON fără depunere!