Betano repară eroarea VAR din Premier League și plătește pariurile pe Luis Diaz marcator oricând în Tottenham – Liverpool

Home » Betano repară eroarea VAR din Premier League și plătește pariurile pe Luis Diaz marcator oricând în Tottenham – Liverpool

Unul dintre cele mai controversate momente de la introducerea sistemului de arbitraj video (VAR) în fotbal s-a petrecut pe data de 30 septembrie 2023, în timpul partidei dintre Tottenham și Liverpool, din Premier League. Betano a corectat eroarea VAR și a plătit pariurile pe jucătorul al cărui gol a fost anulat în mod eronat, după cum vom vedea în explicația de mai jos.

Sport Bilder des Tages Football – FA Premier League – Tottenham Hotspur FC v Liverpool FC LONDON, ENGLAND – Saturday, September 30, 2023: Tottenham Hotspur s Pedro Porro R challenges Liverpool s Luis Diaz during the FA Premier League match between Tottenham Hotspur FC and Liverpool FC at the Tottenham Hotspur Stadium. LONDON Tottenham Hotspur Stadium GREATER LONDON ENGLAND PUBLICATIONxNOTxINxUK Copyright: xDavidxRawcliffex P2023-09-30-Tottenham_Liverpool-24

La scorul de 0-0, în prima repriză, Liverpool a marcat prin Luis Diaz după o demarcare a acestuia în jumătatea adversă de teren. Golul columbianului a fost anulat după o semnalizare de la margine a arbitrului asistent pentru o presupusă poziție de ofsaid, la pasa venită de la Mohammed Salah.

VAR-ul a intervenit pentru analiza situației. S-a observat clar ca lumina zilei faptul că Luis Diaz s-a aflat într-o poziție cât se poate de regulamentară la momentul pasei. Chiar și așa, într-un mod complet inexplicabil, decizia de ofsaid a fost menținută. În reluările VAR nu au apărut însă și liniile de demarcare prin care s-ar fi demonstrat poziția regulamentară a lui Diaz și de aici întreaga controversă din jurul acestui moment.

Golul lui Diaz a rămas anulat, deși fusese marcat corect, iar în final Liverpool a pierdut meciul, cu 2-1, pierzând puncte importante în clasament.

Acest eveniment a creat valuri mari în Anglia, iar Comisia Arbitrilor din Premier League a reacționat public recunoscând că a fost vorba de ”o eroare umană majoră”.

Betano, o companie pasionată și cunoscătoare de sport, a dorit să corecteze eroarea umană de la acest meci. A trecut peste decizia VAR de la meciul Tottenham – Liverpool, considerând golul marcat de Luis Diaz ca fiind unul regulamentar, cum de altfel ar fi trebuit considerat și în meciul de la Londra.

Astfel, toți clienții Betano care au mizat pe Luis Diaz pe tipul de pariu „Marcator Oricând” în meciul dintre Tottenham și Liverpool au primit pariul pe verde, adică unul câștigător, trecând peste eroarea VAR din timpul partidei. Diaz avea cu înaintea startului meciului o cotă de 2.87 că va marca în orice moment din partidă, așadar cei care au mizat aproape și-au triplat suma investită grație celor de la compania Betano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE!

200 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

50 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

250 rotiri Sizzling Hot FĂRĂ DEPOZIT!

444 rotiri FĂRĂ DEPUNERE

50 rotiri Fără depunere și fără rulaj + 20 RON la pariuri

111 rotiri sau 30 RON - FĂRĂ DEPUENRE!

111 rotiri sau 30 RON fără depunere!