Ai mizat pe Manchester United că va câștiga la Copenhaga? Ai câștigat cu Betano Avantaj

Home » Ai mizat pe Manchester United că va câștiga la Copenhaga? Ai câștigat cu Betano Avantaj

Încă o dată 2-0 s-a dovedit a fi un scor periculos și cei de la Manchester United au trăit pe propria piele cum e să ai un asemenea avantaj pe tabelă în timpul meciului și totuși la final adversarii să pună mâna pe toate punctele. Cu Betano Avantaj nu au existat pierzători în meciul dintre FC Copenhaga și Manchester United indiferent de echipa pe care s-a mizat.

FC Copenhagen v Manchester United, ManU UEFA Champions League, Copenhagen, Denmark Copenhagen, Denmark. 08th, November 2023. Elias Achouri 30 of FC Copenhagen and Marcus Rashford 10 of Manchester United seen during the UEFA Champions League match between FC Copenhagen and Manchester United at Parken in Copenhagen. Copenhagen Denmark PUBLICATIONxNOTxINxDENxNORxFINxBEL Copyright: xGonzalesxPhoto/TobiasxJorgensenx

Manchester United a ajuns în capitala Danemarcei condamnată la victorie pentru a avea în continuare soarta parcursului din Liga Campionilor în propriile mâini.

Jucătorii pregătiți de Erik Ten Hag au dominat începutul meciului și au marcat două goluri în prima jumătate de oră prin danezul Rasmus Hojlund.

Cei care au pariat în oferta Betano pe succesul lui Manchester United la 2-0 în minutul 28 au avut pariul verde grație promoției Betano Avantaj, fără a mai trăi emoțiile ulterioare ale partidei de pe ”Parken”. Și nu au fost puține deloc.

Cartonașul roșu încasat de Marcus Rashford în finalul primei reprize a schimbat complet datele problemei. Copenhaga a venit peste careul celor de la Manchester United și până la pauză tabela s-a modificat de două ori, scorul redevenind egal (2-2).

Manchester United a revenit la conducere în partea secundă în urma unui penalty transformat de Bruno Fernandes, dar finalul a aparținut gazdelor. Copenhaga a marcat de două ori într-un interval de doar cinci minute prin Lukas Lerager și Roony Bardghji (17 ani) pentru un succes istoric în urma căruia trupa engleză rămâne ultima în clasament.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

↯ Oferte Recomandate ↯

Până la 200 rotiri FĂRĂ DEPOZIT!

333 rotiri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!

100 rotiri FĂRĂ DEPOZIT la Shining Crown

222 rotiri Burning Hot FĂRĂ DEPOZIT!

888 rotiri + 24 lei Freebet FĂRĂ DEPOZIT

200 rotiri Fără depunere + 20 RON la pariuri

Pariază la EURO 2024 cu un SUPER BONUS!

 

Bonus EURO 2024!