Home » Favbet

Bonusuri Favbet

La Favbet, te așteaptă o serie de oferte atractive de bonusuri, accesibile atât jucătorilor noi, cât și celor existenți. Poți găsi toate aceste promoții pe site-ul operatorului, iar îți recomandăm să le verifici în mod regulat pentru a profita la maximum de beneficiile oferite.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Bonus fără depunere Favbet

Cel puțin în acest moment, Favbet nu oferă un bonus fără depunere. Este posibil ca ofertele și promoțiile să se schimbe în timp, deci te încurajăm să verifici periodic site-ul operatorului pentru a fi la curent cu cele mai recente actualizări și oferte disponibile.

Bonus de bun-venit Favbet

Bonus de bun-venit Favbet

La Favbet, te așteaptă un bonus de bun venit hibrid, care este valabil atât pentru pariurile sportive, cât și pentru cazinou. Cu acest bonus, poți obține o recompensă generoasă, inclusiv un bonus de 100% până la 5000 RON, 250 RON pariu fără risc și până la 725 rotiri gratuite. Iată cum poți beneficia de acest bonus:

 1. Deschizi un cont la Favbet.
 2. Efectuezi prima ta depunere.
 3. Primești un bonus de 100% de până la 5000 RON, pe care îl poți folosi la cazinou sau pentru pariuri sportive – alegerea îți aparține.
250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Rotiri gratuite la Favbet:

 • Depui între 20-50 lei, rulezi 50 lei și primești 50 de rotiri gratuite.
 • Depui între 51-100 lei, rulezi 75 lei și primești 75 de rotiri gratuite.
 • Depui între 101-150 lei, rulezi 100 lei și primești 100 de rotiri gratuite.
 • Depui între 151-200 lei, rulezi 400 lei și primești 200 de rotiri gratuite.
 • Depui minim 201 lei, rulezi 600 lei și primești 300 de rotiri gratuite. Astfel, ai șansa de a obține până la 725 de rotiri gratuite în total!
250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Pariu fără risc la Favbet:

 • Pentru a beneficia de pariu fără risc, trebuie să faci o primă depunere de minim 50 RON și să activezi această ofertă din secțiunea BONUSURI.

Bonus Favbet la verificarea contului

Bonus Favbet la verificarea contului

Dacă efectuezi o depunere de doar 20 RON la Favbet, ai oportunitatea să primești 30 de rotiri gratuite. După ce ai efectuat depunerea, îți recomandăm să îți verifici contul conform procedurilor specifice impuse de operator. După aceea, vei putea să te bucuri de cele 30 de rotiri gratuite oferite de platformă. Este important să citești cu atenție termenii și condițiile asociate acestei oferte pentru a te asigura că îndeplinești toate cerințele necesare pentru a beneficia de bonus.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Bonus aniversar de ziua ta Favbet

Bonus aniversar de ziua ta Favbet

Ce surpriză minunată! La Favbet, în ziua ta de naștere, poți primi un cadou special sub formă de freebet-uri sau rotiri gratuite. Nu uita să activezi bonusul aniversar Favbet pentru a beneficia de aceste recompense. Pentru a utiliza rotirile gratuite de ziua ta, este necesar să efectuezi o depunere minimă de 20 RON. Astfel, poți să-ți începi ziua de naștere cu un avantaj suplimentar și să te bucuri de jocuri și pariuri în mod gratuit sau cu șanse sporite de câștig. La mulți ani și mult noroc în ziua ta specială!

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Înregistrare Favbet – Cum deschizi cont?

Înregistrare Favbet - Cum deschizi cont?

Pentru a-ți crea un cont la Favbet, urmează acești pași simpli:

 1. Accesează site-ul Favbet.
 2. Apasă pe butonul “ÎNREGISTRARE”.
 3. Introdu adresa ta de e-mail și alege o parolă pentru noul cont.
 4. În pasul următor, furnizează datele tale personale, cum ar fi: țara de rezidență, numele complet, genul, CNP-ul, adresa completă și numărul de telefon mobil.
 5. Finalizează procesul de înregistrare la Favbet acceptând Termenii și Condițiile, și completând orice alte informații necesare.
250 RON pariu Fără Risc!
4.0

După ce ai finalizat acești pași, vei fi pregătit să începi să te bucuri de experiența de pariere și jocuri oferită de Favbet.

Cum faci verificarea contului Favbet

Este esențial să completezi procesul de verificare a contului la Favbet pentru a-ți menține activitatea și a beneficia pe deplin de serviciile oferite. Fără verificarea contului, acesta va fi dezactivat în termen de 30 de zile, limitându-ți capacitatea de a efectua depuneri care depășesc suma totală de 200 de euro și de a efectua retrageri. Iată cum poți efectua verificarea contului la Favbet:

 1. Conectează-te la contul tău de jucător pe platforma Favbet.
 2. Accesează secțiunea dedicată verificării contului.
 3. Încarcă o poză clară a buletinului tău de identitate sau a altui document solicitat conform instrucțiunilor.
 4. Așteaptă procesul de validare a documentelor încărcate.
250 RON pariu Fără Risc!
4.0

După ce documentele tale au fost validate cu succes, contul tău va fi verificat și vei putea să beneficiezi de toate funcționalitățile oferite de Favbet fără nicio restricție suplimentară.

Depunerile la Favbet

Procesul de alimentare al contului la Favbet este simplu și rapid. Iată toți pașii necesari:

 1. Conectează-te la contul tău pe platforma Favbet.
 2. Accesează secțiunea “Balanță” și apoi rubrica “Depunere”.
 3. Alege metoda de plată preferată din opțiunile disponibile.
 4. Completează datele necesare în funcție de metoda de plată aleasă.
 5. Introdu suma pe care dorești să o depui și apasă butonul “Depuneți”.
250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Favbet nu aplică comisioane suplimentare la depunere, însă este important să ții cont că conform OUG 114/2018, va fi percepută o taxă de 2% din valoarea depunerii. Asigură-te că ești conștient de această taxă atunci când faci o depunere în contul tău la Favbet.

Metode depunere

La Favbet, ai la dispoziție cele mai cunoscute metode de depunere, care includ:

 1. Card de credit Visa, Mastercard, Revolut:
  • Depunere minimă: 20 RON
  • Depunere maximă: 12.500 RON
 2. Neteller sau Skrill:
  • Depunere minimă: 20 RON
  • Depunere maximă: 12.500 RON
 3. Paysafecard:
  • Depunere minimă: 20 RON
  • Depunere maximă: 12.500 RON

Aceste metode sunt convenabile și ușor de utilizat, permitându-ți să efectuezi depuneri în contul tău de jucător la Favbet într-un mod sigur și eficient.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Retragere la Favbet

Procesul de retragere la Favbet Casino este la fel de simplu precum cel de depunere. Este important să reții că va trebui să plătești un impozit de 3% din suma pe care dorești să o retragi, conform legii 227/2015. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a efectua o retragere la Favbet:

 1. Accesează contul tău de jucător pe platforma Favbet.
 2. Navighează către secțiunea “Balanță” și selectează opțiunea “Retragere”.
 3. Alege metoda de retragere preferată din lista disponibilă.
 4. Completează datele necesare, dacă este cazul, în conformitate cu instrucțiunile afișate.
 5. Introdu suma pe care dorești să o retragi din contul tău.
 6. Confirmă retragerea și așteaptă până când suma va fi virată în contul tău, conform politicilor și termenilor operatorului.

Asigură-te că ești conștient de impozitul de 3% aplicabil la retrageri conform legislației locale înainte de a iniția procesul de retragere la Favbet.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Metode retragere

Da, la Favbet, metodele de retragere sunt aceleași cu cele folosite pentru depuneri, astfel:

 1. Card de credit Visa, Mastercard, Revolut:
  • Retragere minimă: 50 RON
  • Retragere maximă: 9000 RON
 2. Neteller sau Skrill:
  • Retragere minimă: 50 RON
  • Retragere maximă: 9000 RON
 3. Paysafecard:
  • Retragere minimă: 50 RON
  • Retragere maximă: 9000 RON

Acestea sunt limitele minime și maxime pentru retrageri aplicabile la Favbet, iar procesul este similar cu cel al depunerilor.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Pariuri sportive la Favbet

Pariuri sportive la Favbet

Favbet este cu siguranță o casă de pariuri online bine structurată și oferă o gamă variată de sporturi și evenimente pe care poți paria. Nu lipsesc sporturile cele mai populare și nici competițiile cele mai urmărite.

Fiecare eveniment este însoțit de o amplă selecție de opțiuni de pariere, cu zeci sau chiar sute de variante disponibile. Cotele oferite sunt competitive, comparabile cu cele oferite de cele mai bune case de pariuri online de pe piață. Astfel, ai șansa să te bucuri de o experiență de pariere de calitate, cu opțiuni diversificate și cote atractive la Favbet.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Pariuri LIVE Favbet

Pariuri LIVE Favbet

Dacă îți place să pariezi în timp real, atunci veștile sunt excelente! Favbet oferă o gamă generoasă de evenimente live pe care poți plasa pariuri. Această ofertă cuprinde nu doar meciuri și dueluri din sporturile cele mai cunoscute, ci și evenimente din sporturi mai puțin populare. Astfel, indiferent de preferințele tale sportive, vei găsi întotdeauna ceva interesant și captivant la Favbet pentru a-ți pune abilitățile de pariere la treabă în timp real.

Pariuri Virtuale

Pariuri Virtuale Favbet

Chiar dacă zona dedicată pariurilor virtuale la Favbet nu este foarte extinsă, este îmbucurător faptul că aceasta există. Aici vei găsi câteva jocuri interesante, cum ar fi: Book of Six, Lucky Wheel, Magic Keno sau Golden Race. Aceste jocuri oferă o alternativă distractivă și captivantă pentru pasionații de pariere, aducând în fața lor o gamă diversificată de opțiuni virtuale. Chiar și cu o selecție mai mică, pariurile virtuale de la Favbet pot aduce o bucurie și o provocare suplimentară pentru cei care doresc să-și testeze norocul și strategiile de pariere.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

LOTO pe Favbet

LOTO pe Favbet

Pariurile de tip LOTO sunt o pasiune pentru mulți pariori, iar Favbet oferă o platformă excelentă pentru această experiență. Aici vei găsi o pagină dedicată pariurilor de LOTO bine organizată, cu acces ușor la statistici și alte opțiuni specifice loteriilor internaționale. În oferta de la Favbet nu lipsesc cele mai cunoscute loterii, precum:

 • Grecia Kino 20/80
 • Italia Keno
 • Slovacia Keno
 • Cehia Keno

Cu o gamă diversificată de loterii internaționale și facilități precum statistici și opțiuni de pariere, Favbet este alegerea perfectă pentru pasionații de LOTO care doresc să își încerce norocul și să se bucure de această experiență de pariere.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Cazinoul online Favbet

Cazinoul online Favbet

Cazinoul online Favbet se clasează printre cele mai bune, oferind o varietate impresionantă de jocuri de la cei mai importanți producători din industrie. În lista lor de furnizori de jocuri nu lipsesc nume precum Amusnet, EGT, Greentube, Playson, Pragmatic Play, Play’n GO, Skywind, Netent și mulți alții.

La Favbet, vei descoperi o gamă vastă de sloturi online, incluzând cele mai populare tipuri precum:

 • Păcănele cu fructe
 • Sloturi cu jackpot-uri progresive
 • Sloturi Megaways
 • Sloturi cu funcții speciale
 • Jocuri tematice și multe altele
250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Indiferent de preferințele tale, vei găsi cu siguranță slotul preferat în oferta generoasă de jocuri de la Favbet. Cu grafică captivantă, efecte sonore deosebite și o varietate de caracteristici, experiența ta de joc în cazinoul online Favbet va fi una remarcabilă.

Cazinoul LIVE Favbet

Cazinoul LIVE Favbet

Dacă îți place atmosfera autentică a cazinourilor tradiționale și vrei să te bucuri de această experiență în confortul casei tale, atunci îți recomandăm cu încredere să explorezi secțiunea de LIVE CASINO de la Favbet. Aici vei găsi o varietate impresionantă de mese operate în timp real de către dealeri profesioniști.

În cadrul LIVE CASINO Favbet, poți alege dintre o multitudine de opțiuni, inclusiv Ruletă Live, Blackjack Live sau Baccarat Live, la una dintre zecile de mese disponibile. Indiferent de preferințele tale de joc, vei găsi cu siguranță o masă potrivită.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

De asemenea, mesele au mize de pornire pentru toate buzunarele, astfel încât să te poți bucura de experiența LIVE CASINO fără griji legate de bugetul tău de pariere.

Prin intermediul LIVE CASINO Favbet, vei avea senzația autentică a unei experiențe de cazinou tradițional, dar în confortul propriului cămin.

Alte informații

Cine deține Favbet?

Favbet este deținut de compania românească Favbet Online, cu sediul în București. Este important de menționat că este un operator 100% legal, care funcționează conform licenței L1200662W001197.

Relații clienți Favbet

Pentru a contacta serviciul clienți al Favbet, ai la dispoziție două opțiuni:

 1. Prin e-mail, la adresa suport@favbet.ro
 2. Prin Live Chat, direct pe site, disponibil de luni până vineri între orele 10:00 și 17:00.

Joc Responsabil la Favbet

Favbet promovează jocul responsabil și oferă mai multe opțiuni pentru a te ajuta să te bucuri de o experiență sigură și sănătoasă de pariere:

 • Limite financiare: poți să-ți setezi limite legate de sumele pe care le rulezi sau depui la Favbet.
 • Auto-excludere temporară: poți să iei o pauză de la joc pentru o anumită perioadă de timp.
 • Închiderea contului: poți să-ți închizi contul de jucător Favbet oricând dorești.

Aceste măsuri sunt menite să îți ofere controlul și să promoveze un comportament de pariere responsabil.

250 RON pariu Fără Risc!
4.0

Concluzie

În concluzie, Favbet este un operator de jocuri de noroc legal din România, care oferă o experiență completă și captivantă pentru pasionații de pariere și jocuri de cazino. Iată câteva aspecte importante de reținut:

 • Este un operator 100% legal, deținut de Favbet Online, cu sediul în București, care funcționează conform licenței L1200662W001197.
 • Favbet oferă un bonus de bun venit generos și variat, adaptat atât pentru pariori cât și pentru jucătorii de cazino online.
 • Oferă o gamă bogată de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri sportive live și pre-meci, pariuri virtuale și pariuri pe LOTO.
 • Cazinoul online de la Favbet este bine pus la punct, oferind sute de jocuri de la cei mai importanți producători, precum și o secțiune de LIVE CASINO pentru o experiență autentică.
 • Favbet promovează jocul responsabil și oferă mai multe opțiuni pentru a te ajuta să-ți gestionezi activitatea de pariere într-un mod sănătos și controlat.
250 RON pariu Fără Risc!
4.0

În ansamblu, Favbet este cu siguranță un operator pe care merită să-l iei în considerare atunci când cauți o platformă de pariere și jocuri de cazino online în România.

Favbet Details

Limite Retragere:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *