Sorel despre pariurile pe volei. Ghid de pariere si tipuri de pariuri

La fel ca si celelalte sporturi, mai putin populare ca fotbalul, voleiul poate fi o sursa de venit suplimentar pentru pariori. Pentru a castiga din pariurile plasate pe volei trebuie sa fii bine informat si sa cunosti tipurile de pariuri. Iata cateva reguli si tipuri de pariere pe meciurile de volei:

 

  1. Pariul „total puncte” este unul dintre preferatele pariorilor de volei. Cotele pentru acest tip de pariu sunt foarte atractive, osciland intre 1,7 si 1,9 cota. DAR pentru a juca pe total puncte trebuie sa te documentezi despre echipele respective si mai ales despre forma lor. De asemenea, trebuie urmarita evolutia cotelor pana in momentul in care este jucat biletul.

Cele mai bune cote la pariurile din volei le gasiti doar la aceasta casa de pariuri online! GARANTAT de Superpont!

2. Handicap la seturi este un pariu care ofera o cota destul de „safe”, dar mica ( 1,25 – 1,4). Este indicat ca acest tip de pariu sa fie jucat la meciurile ce par a fi dezechilibrate. Spre exemplu, Trentino este cotata cu 1,2 in deplasarea de la Latina. Diferenta era evidenta intre cele 2 echipe, iar pariul handicap seturi 2 -1,5 era cel mai indicat. Astfel pariul devine castigator in cazul victoriei echipei din Trento cu un scor minim de 3-1 la seturi.

3. Tot in cazul meciurilor dezechilibrate se poate miza pe pariul „handicap la puncte” unde gasim cote mari ( 1,7 – 1,9). De urmarit in cazul acestui tip de pariu forma echipei mai slab cotata. De exemplu Monza, echipa din serie A1 masculin, este o formatie redutabila pe teren propriu, desi forma ei nu indica asta. Vorbind strict despre acest tip de pariu, Monza pierde, dar nu la handicap mare de puncte.

4. Pariurile live pe seturi „total puncte” si „handicap puncte” nu sunt indicate. Totalul punctelor pe set variaza in special in meciurile cu o favorita clara. Un exemplu clar este meciul din finala cupei Italiei, unde Modena pe fondul unei relaxari a castigat greu setul 2 (25-22) , desi in setul 1 si 3 si-au surclasat clar adversarii (25-19; 25-13).

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

5. Ca si in cazul celorlalte sporturi, H2H NU ESTE RELEVANT! Acesta are rol doar orientativ. Pentru a paria corect pe un meci trebuie verificata forma echipelor si mai ales trebuie sa ne informam despre obiectivele echipelor. Exemplu perfect este liderul Italiei, Modena, echipa care a castigat lejer finala cupei cu Trentino 3-0, dar a pierdut in 5 seturi meciul de campionat cu aceeasi echipa la 3 zile distanta.

6. Este de preferat sa plasati pariuri cat mai aproape de ora inceperii primului eveniment de pe bilet. Astfel pot fi adunate mai multe informatii legate de loturile si tacticile echipelor. Se evita de asemenea si scaderea cotei favoritilor sau cresterea totalului de puncte.

Pentru a avea profit din pariurile pe volei trebuie sa aveti un plan bine stabilit de la inceput, sa nu jucati ca recuperare si in nici un caz sa nu mizati mai mult decat va permiteti sa pierdeti. Pariurile de orice fel sunt o sursa suplimentara de venit.

Mizeaza aici pe echipele favorite din volei, ia bonusul de pana la 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

 

 

 

Leave a Reply