Super Promotie Premium in luna decembrie

Luna Decembrie debuteaza in forta in cadrul comunitatii Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania.

Si, cum am putea sa sarbatorim altfel Luna Cadourilor decat printr-o Super Promotie adresata tuturor membrilor comunitatii Premium, cat si celor care doresc sa se inscrie in comunitate?

Doar luna aceasta ai Super Pret promotional: 55 RON/ luna abonamentul!

Doar pentru platile efectuate cu cardul!

In mod normal, la plata prin SMS, dat fiind ca firmele de telefonie mobila percep TVA, pretul platit este de 82 RON, deci beneficiezi de un Super Discount de 33%, vei plati cu 27 RON mai putin.

De asemenea, la plata prin PayPal, valoarea platii in mod normal este de 65 RON, la plata cu cardul ai, astfel, parte de un Discount de 15.5% si vei plati cu 10 RON mai putin.

Acceseaza ACUM pagina de promotie si beneficiaza de Super Promotia lunii Decembrie la Superpont Premium!

Superpont Premium este cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania. Lansata la sfarsitul lunii mai, si cuprinzand o echipa de 8 tipsteri permanenti, plus multi colaboratori, pe cele mai importante sporturi, Superpont Premium este sursa zilnica de inspiratie pentru peste 900 de pariori.

Vezi AICI statistica primelor 6 luni de activitate a comunitatii Superpont Premium!

Daca inca nu esti membru al comunitatii Superpont Premium, o poti face accesand acest LINK si te poti bucura zilnic de cele mai bune ponturi si bilete ale zilei de la unii din cei mai buni tipsteri din Romania!

Grabeste-te si prinde Super Oferta promotionala!

Valabila doar in luna Decembrie si DOAR la plata cu cardul!

Te asteptam.

Cu prietenie,

Echipa Superpont Premium

 

Leave a Reply