Recomandarea lui Curry 6 Octombrie

154

Fac acest gen de do or die din 2 motive.1. Suntem la prima banca din cele 5 disponibile pentru target-ul de 5000 de unitati, daca nu iese, mai avem 4 incercari.

2. Nu, nu ma grabesc nicaieri. Insa daca aici nu e value, atunci..unde ? 

3. Trecem la meci. Muresul vine dupa eliminarea din posibila participare in Elite Round la fotbal in sala, in cele mai bune 16 echipe din Europa si vine dupa o infrangere dureroasa, in fata lui Kharkov, meci in care muresenii au avut toate sansele din lume sa treaca mai departe.

4. Galatiul, desi va fi lipsita de Salichi si Cires, are jucatori in compoenta care le poate pune REALE probleme muresenilor, dovada fiind rezultatele din sezonul trecut, cand, desi Muresul a iesit campioana, a pierdut ambele intalniri din sezonul regulat cu United Galati.

5. Daca asta nu e un value ( un value insemnand ca, cota nu reprezinta valoarea pariului, chiar daca Muresul bate cu 4-1 gen, cota ar ramane un value datorita argumentelor mentionate mai sus, cam un 2,50 ar fi trebuit sa existe la x2 ), atunci care e? 

Increderea e la fel pe tot parcursul challenge-ului, 6/10. Hai noroc ! Repet, daca e sa nu iasa, mai avem 4 banci disponibile, sa nu uitam asta. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here