Curry is back ! Pontul zilei din basket 4 Ianuarie

           Bine, a venit Moș Crăcun mai târziu, dar a venit. 

Colaborarea mea OFICIALĂ in care m-am dezis de pariuri pentru a nu fi nicio problema având in vedere parteneriatul cu Steaua Eximbank București s-a terminat, urmând a ajuta clubul din postura de colaborator cu o avancronica, o analiza, una alta. 

Am primit numeroase mesaje care ma întrebau când și dacă revin. Ei bine, de astazi, dragilor, sunt al vostru pentru cel puțin 3 luni, urmând a analiza o ofertă de contract internațional undeva prin martie. Pentru cei noi, care nu știu nimic de mine, vă spun raportul lunilor cu plus-minus din activitatea mea de tipser all time :18-1, asta în luni de zile. Astfel, comunitatea care m-a primit cel mai bine de-a lungul timpului își primește fiul risipitor înapoi. O să aveți parte de cele mai bune recomandări pe termen lung, that’s a promise. Toate acestea fiind zise,iata prima mea recomandare :).

              Cu deosebita considerație, Curry.

 

Tin minte ca eram cu managerul lui Buducnost și m-a întrebat cu cine tin din Serbia. I-am spus clar ca cu Partizan, s-a cam supărat pe mine. :)) Toti de la Buducnost tineau cu Steaua Roșie.

Pariază pontul lui Curry AICI 

 Azi, Partizan are un meci deloc usor in Sutjeska, o partida a lanternelor rosii din Aba League. Mă doare sufletul să o vad pe Partizan acolo jos, sincer. Azi mizam pe puncte. Pe puncte puține. Ofensiva e grea de ambele părți. De obicei vorbeam de defensiva, acolo unde Albjanic și Jones tin bine in spatiul de 3 secunde, ci de faptul ca ambele echipe impun un ritm lent, un ritm fara prea mult contraatac. Am avut ocazia să vad cum se antrenează Partizan și stiu despre ce vorbesc aici. Nu prea o să vedem multe aruncări de 3, nu prea o să vedem multe chestii spectaculoase aici. Pentru un spectator nou al baschetului, ii urez să nu se uite la meciul asta…

pontul zilei din baschet 4 ianuarie

Leave a Reply