Pontul zilei Andrei 9 Aprilie, Villarreal – Espanyol

Villarreal – Espanyol

In aceasta seara vom avea parte de o partida destul de interesanta intre Villarreal si Espanyol.
Villarreal avea un parcurs impecabil, dar a inceput incet-incet sa isi piarda din moral, nu au mai castigat de o luna, atunci cand bateau pe Celta Vigo cu 4:1, de atuncia au luat bataie de la Sevilla si au remizat cu Valencia si Sevilla. Este de specificat ca Villarreal si-a luat bataie de la Sevilla de 3 ori in luna Martie. In acest moment ei se afla pe locul 6 cu 50 de puncte obtinute in 29 de partide, cu un golaveraj pozitiv, 43:26, ei trebuie sa castige aceasta partida, tinand cont ca trebuie sa-si apare locul de Europa League, iar Espanyol nu are nici o emotie ca va retrograda.
De cealalta parte, Espanyol era plasata pe primele 7 locuri la inceputul sezonului, dar accidentarile i-au macinat si se afla in acest moment pe locul 12 cu 35 de puncte obtinute in 29 de partide, nu mai au nici o sansa la un loc de Europa, dar nici nu stau emotii pentru retrogradare. In ultimele 5 etape, Espanyol a obtinut 5 puncte, a remizat cu Elche, La Coruna si Atletico Madrid si au invins pe Cordoba cu un 1-0 chinuit. Forma lor din deplasare nu spune prea multe, au doar 2 victorii, cu Malaga, scor 0-2 si cu Vallecano, scor 1:3
In concluzie: Cred ca Villarreal va castiga clar acest meci si se va distanta la 8 puncte de Malaga
Pronostic: Villarreal -1 (HANDICAP), cu o cota extrem de interesanta la Sporingbet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont!

Leave a Reply