Pontul zilei Andrei 16 Mai, Inter – Juventus

Inter – Juventus

In aceasta seara vom avea parte de Derby D’Italia pe Meazza.
Elevii lui Mancini se pare ca s-au obisnuit cu noul sistem impus de tactician si de noua forma si sunt neinvinsi de 7 etape in Serie A, unde au obtinut 4 victorii si 3 remize, o victorie foarte importanta a fost pe Olimpico contra lazialilor. In acest moment, Inter se afla pe locul 8 cu 52 de puncte obtinute in 35 de partide si sunt la doar 2 puncte de locul 6 si la 3 puncte de locul 5, Fiorentina si Sampdoria nu se afla in cea mai buna forma si au sanse mari sa ajunga pe un loc de Europa League in ultimele 3 etape ramase. La Inter vor lipsi Jonathan, Dodo, Campagnaro, Guarin si Hernanes.
De cealalta parte, Juventus are cel mai bun sezon din ultimii 11 ani, sunt in finala Champions League, au castigat titlul matematic si sunt si in finala Cupei Italiei, daca ar obtinute tripleta, Juventus ar avea parte de cel mai bun sezon din istorie, dar un meci cu Barcelona este foarte dificil in conditiile in care catalanii sunt intr-o forma de zile mari si pare ca nimic nu ii poate opri pe Messi, Neymar si Suarez. La Juventus vorl ipsi doar Asamoah si Caceres care sunt accidentati, dar nu cred ca se pune problema cine joaca pentru ca vor menaja aproape toata echipa pentru a nu-si risca titularii pentru meciul din finala cupei.
In concluzie: Inter este echipa care poate pierde ceva din partida asta, vor avea avantaj terenul propriu, fanii si faptul ca Juventus va juca cu „juniorii”, deci normal ar trebui sa castige destul de usor partida asta.
Pronostic: 1 solist, cu o de 2,50 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 18-16

Leave a Reply