Sevilla-Espanyol: ponturi, pronosticuri, avancronica

Constantin Gâlcă a intrat serios „în pâine” la Espanyol și are un meci greu la Sevilla – repet Constantin, Costel sună cam penibil nu?! Luna decembrie nu a fost deloc rea pentru blanquiazules, cu o singură înfrângere în 5 meciuri și 2 victorii în ultimele două partide, cu Levante și Las Palmas. 

Antrenorul român a avut deja timp să vadă despre ce este vorba la echipă, să se lămurească asupra oamenilor care pot evolua la un nivel ridicat și cred că are nevoie neapărat de un meci bun pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán. Felipe Caicedo este unul dintre cei care pot face diferența în orice meci – in ultimele zile a avut probleme medicale, mai exact o raceala serioasa. Ecuadorianul are evoluții excelente in acest an la echipa națională unde, asociat unor Bolaños sau Antonio Valencia domină preliminariile pentru Mondialul din 2018 . Victor Sanchez sau Javi Lopez sunt alți jucători pe care se poate baza Gâlcă, alături de câțiva tineri de viitor precum Marco Asensio, Ruben Duarte sau Gerard Moreno . Defensiva este însă una care încasează 6 goluri de la un singur jucător într-un meci și chiar dacă el este Cristiano Ronaldo, fundasi precum Alvaro Gonzalez sau francezul Ciani nu pot oferi siguranță. Singurul aparator care pare la un nivel acceptabil este chilianul Enzo Roco, dar în meciul contra Sevillei, adversari îi vor fi Kevin Gameiro sau Fernando Llorente susținuți de jucători precum Ever Banega, Konplyanka sau Vitolo . 

Absențele Sevillei rămân în continuare de marcă cu Beto, Pareja sau Andreoli, dar Unai Emery are un lot bun și șanse să continue partidele bune începute cu victoria contra lui Juventus . Daniel Carriço, N’Zonzi , Iborra, Krohn-Dehli trebuie să acopere și absența polonezului Krychowiak, suspendat. Este posibilă și folosirea uruguayanului Cristoforo, internațional de tineret și bine școlit la Peñarol Montevideo .

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei:
Ambele marchează, cota 1.75 la agentia de pariuri online SportingBet .
Total goluri, peste 2,5, cota 1.60 la Winmasters .
Kevin Gameiro marcator, cota 1.95 la NetBet .
Felipe Caicedo marcator, cota 3.40 la casa de pariuri Winmasters .

Leave a Reply