Recomandarile zilei Andrei 6 Iunie, Juventus – Barcelona

112

Juventus – Barcelona

In aceasta seara avem cea mai asteptata finala din fiecare an, finala Champions League.
Juventus are parte de unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani, a castigat campionatul, cupa italiei si este in finala Champions League. Ce-i drept, toti au spus ca Juventus nu are nici o sansa sa treaca de semifinale, dar Juventus le-a demonstrat tuturor ca uneori nu conteaza cat se investeste la o echipa, ci jocul de echipa. Juventus cel mai probabil va adopta stilul de joc deja clasic a lui Allegri, jocul defensiv, dar in defensiva, Caceres si Chiellini vor lasa o gaura mare, fiind unii dintre cei mai in forma jucatori de la Juventus.
De cealalta parte, Barcelona este cea mai in forma echipa din Europa, a distrus campioana Germaniei pe Camp Nou cu 3:0, au castigat cupa Spaniei dupa ce au invins-o pe Bilbao cu 3:1 si unul dintre cele mai importante aspecte, s-au razbunat pentru sezonul trecut din La Liga, cand Atletico Madrid a castigat campionatul pe Camp Nou, in acest sezon Barcelona a castigat La Liga pe Vicente Calderon. Barcelona are o echipa grozava, o echipa in care predomina altruismul, la ei nu prea conteaza cine inscrie, ii intereseaza sa castige. In ultimii 6 ani, Barcelona a jucat 2 finale (fara cea din sezonul actual) si le-a castigat pe ambele contra „diavolilor” din Manchester, scor 2:0 (2009) si 3:1 (2011), deci finalele le surad. La Barcelona nu va lipsi nimeni, vom avea parte de ultimul meci oficial pentru Xavi la Barcelona si era Messi – Iniesta – Xavi se va sfarsi.
In concluzie: Torinezilor le va fi imposibil sa se apere in meciul cu Barcelona, jocul lor de pase ameteste orice aparare, nici macar Atletico Madrid care este considerata cea mai defensiva echipa nu a putut face fata Barcelonei, cel mai probabil Barcelona va castiga acest meci si va inscrie multe goluri.
Recomandari: Barcelona -1 (HANDICAP), cota 2,55
Neymar sa inscrie, cota 2,45 (In atacul Barcelonei predomina altruismul si toti din tripleta MSN au sanse egale sa inscrie, mizez pe Neymar, are cota cea mai mare si este intr-o forma foarte buna)
neymar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here