Copa America 2016 – Statele Unite vs Costa Rica

Ponturi fotbal Copa America Statele Unite vs Costa Rica

Avem un meci foarte important în grupa A de la Copa América Centenário. Statele Unite și Costa Rica joacă o partidă decisivă mai ales pentru gazde care trebuie să câștige pentru a spera la calificarea în faza următoare. Soldier Field din Chicago este gazda partidei care are loc pe 7 iunie, ora 19 – 8 iunie, ora 3.00 AM în România. Ponturi fotbal Copa America Statele Unite vs Costa Rica, grupa A, avancronica și pronosticuri.

  • Citește aici și avancronica partidei dintre Columbia și Paraguay!

Înfrîngerea suferită în meciul de debut, 0-2 contra Columbiei, a încurcat rău echipa lui Jurgen Klinsmann. Un nou eșec, cu ambițioasa Costa Rica, înseamna că SUA va părăsi competiția. „Suntem cu spatele de zid și trebuie să câștigăm azi„, a declarat Clint Dempsey la sosirea în Chicago. Coechipierul sau Geoff Cameron a declarat la rândul sau, că echipa „știe bine ce are de făcut”, costaricanii fiind un adversar pe care nord-americanii îl cunosc destul de bine.

Klinsmann este aspru și amplu criticat în presă pentru stilul de joc conservator și are nevoie de o victorie pentru a face față presiunii din media. „Avem nevoie de cele trei puncte împotriva Costa Ricăi”, a declarat scurt germanul și a completat că „foamea de victorie” a Team USA trebuie să prevaleze.

Portarul Brad Guzan de la Aston Villa a declarat că jucătorii “au știut din start că al doilea joc va fi decisiv și fiind împotriva Costa Ricăi are un parfum aparte”.

Ponturi fotbal Copa America Statele Unite vs Costa Rica – Agentia de pariuri online Unibet ofera  cele mai bune cote la pariere, atat pre-match, cat si live! Nu rata oferta lor de live dublata de foarte multe posibilitati de pariere!

Costa Rica vine după o remiză fără goluri împotriva Paraguayului și cu o victorie azi ar fi în graphic pentru calificare. Antrenorul Óscar Ramírez a zâmbit însă amar la finalul partidei cu Paraguay. Are două absente foarte importante în zona defensivă, portarul Keylor Navas și fundașul eliminat, Kendall Waston.

Costa Rica a pierdut prin Watson – roșu direct în primul meci – singurul aparator cu înălțimea și caracteristicile necesare pentru a juca contra lui Cameron, John Brooks sau Gyasi Zardes toți trei cu înălțime de peste 1m90.

Antrenorul „Los Ticos” caută soluția pentru a-l înlocui pe Waston și speră să nu aibă prea multe faze fixe împotriva sa. Apărarea ar putea formata din veteranul Michael Umaña, Óscar Duarte și Johnny Acosta, variantă care garantează doar un joc frumos la nivelul solului și liniște pentru a ieși cu pase din defensivă.

Se va miza și pe un mijlocaș suplimentar, Christian Bolaños sau Johan Venegas pentru a profita de de spațiile lăsate de jucătorii SUA, echipă obligată să atace și să câștige.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

SUA: Brad Guzan; John Brooks, DeAndre Yedlin, Geoff Cameron, Matt Besler; Jermaine Jones, Michael Bradley, Alejandro Bedoya, Bobby Wood; Clint Dempsey,  Gyasi Zardes.

Costa Rica: Patrick Pemberton; Michael Umaña, Johnny Acosta, Óscar Duarte, Cristian Gamboa; Ronald Matarrita, Celso Borges, Yeltsin Tejeda, Bryan Ruiz; Joel Campbell, Marcos Ureña.

Ponturi fotbal Copa America Statele Unite vs Costa Rica – lansat in data de 9 Mai, super bonusul de pana la 1.500 RON, in valoare de 100% din valoarea depunerilor, este cel mai mare bonus acordat vreodata de o casa de pariuri online licentiata in Romania!

Victorie SUA si peste 1,5 goluri, cota 2.45 la agentia de pariuri online Betfair.

Gyasi Zardes marcator, cota 3.20 la agentia de pariuri online Unibet.

Total cornere, peste 9,5, cota 2.06 la agentia de pariuri online Unibet.

Prima schimbara, Costa Rica, cota 1.83 la agentia de pariuri online NetBet. 

Penalty acordat in favoarea SUA, cota 6.50 la agentia de pariuri online Betfair.

Leave a Reply