Curry despre NBA. 6 reguli de respectat pentru a castiga la pariuri

Am observat in ultimul timp o preponderenta foarte mare de a paria pe NBA. Imi place sa cred ca pana sa pariem pe NBA, trebuie sa intelegem ca NBA-ul e diferit de toate ligile de baschet.

Reguli de pariere in NBA :

1. H2H-ul NU ESTE RELEVANT.

La atatea schimbari de loturi, antrenori si filozofii, niciodata nu trebuie sa te iei dupa H2H. In conditiile in care LeBron pleaca acum de la Cavs si ei tot timpul au batut-o pe Magic ( asta ca un exemplu ) , niciodata nu o sa mai fie aceleasi sanse sa bata iarasi Cavs.

 

CELE MAI BUNE COTE DIN NBA LE GASESTI AICI !

2. NU TE LUA DUPA COTE.

Da, valoarea unei cote iti poate spune daca lipseste un jucator important. Daca OKC va juca cu Phoenix si tot lotul e valid, asta pe terenul lui OKC, Thunder va avea undeva la 1,02. Daca Durant sau Westbrook lipsesc, o sa fie deja 1,10. Insa nu aici vreau sa ajung. Exemplul cel mai clar este cel dintre Memphis si Celtics de acum cateva zilie. Memphis, o echipa extraordinar de bine asezata in teren, nu pornea favorite in teren. Multi ar fi jucat pe Celtics. Si inceputul le-ar fi dat dreptate. Insa rezultatul a dovedit-o. Memphis, atunci cand se apara bine, poate bate pe oricine. De ce o cota de 2,30, acasa, in fata lui Celtics? Era o greseala pe care puteai sa o speculezi.

3. AI GRIJA MARE LA PARIURI DE TIP UNDER/OVER !

In preponderenta, echipele din Est vor marca mai putin, echipele din Vest mai mult. Daca se vor duela Warriors cu Kings la o linie de 220 de puncta, e clar, vom alege overul. Pentru ca amandoua au stil de run & gun. Apoi, pariorul care vede o confruntare intre Cleveland si Warriors si o linie de 210, pariorul care nu stie atat de multe de NBA dar el pariaza, va pune over. Si atunci vin eu sa-l contrazic. El o sa zica : ,, Pai cum ? Joaca LeBron, joaca Curry, show total ! “ . Nu e chiar asa. Cavs are o super defensiva si va slabi ofensiva lui Warriors. Va impune un ritm lent si implicit vor fi puncta mai putine.

 

4. MATCH-UP-URILE SUNT FOARTE IMPORTANTE !

. Asta cand se mizeaza pe performante de jucatori. Nu e tot una atunci cand Curry e aparat de Delli de la Cavs sau de Irving. Nu e tot una cand Drummond are duel cu Vucevic sau cu Cousins.

URMARESTE SI PARIAZA LIVE PE PARTIDELE DIN NBA AICI !

5. NU PARIA PE SFERTURI SUME MARI !

Se pot da 20 pucnte intr-un sfert si apoi 60. NBA este extrem de imprevizibil !

6. PARIURILE DIN NBA SE FAC CU MAXIM 2 ORE INAINTE DE INCEPEREA PARTIDEI !

Niciodata de dimineata. Pentru ca faci gambling in conditii de genul asta. Tot timpul pot aparea schimbari de moment care sa modifice cota TOTAL. O absenta, doua, trei. Astea nu se stiu inca de dimineata / amiaza daca e sa vorbim de ora .

 

Acum sa vedem, care este casa de pariuri potrivita pentru a paria pe NBA ?

Casa de pariuri online SportingBet !

Aceasta casa de pariuri imi ofera cele mai bune oferte daca e sa vorbim strict de asa ceva. Are si o varietate mare de pariuri  : putem paria pe winner, total puncte ajustabile insa si performantele jucatorilor.

Nici cei de la  agentia online de pariuri Unibet nu stau rau la oferta pe NBA, exista diversitate mare de pariuri si acolo !

 

Acestea fiind spuse, ne intalnim in comunitatea Premium chiar din  aceasta seara cu recomandarile mele din NBA.

 

Toate pronosticurile mele le gasiti EXCLUSIV AICI !

Sa va bucurati de verde 🙂

 

Leave a Reply