Super cote pariuri meciuri Europa League 20 octombrie

Super cote pariuri meciuri Europa League 20 octombrie

Europa League, competitia organizata de UEFA

Cele mai bune predictii ale intalnirilor din Europa League, de joi 20 octombrie sunt prezentate mai jos. Ultimele informatii despre cele mai tari partide din Europa League. Super cote pariuri meciuri Europa League 20 octombrie

Celta vs Ajax

Celta, cu un egal la St. Liege si o victorie acasa cu 2-0 in fata lui Panathinaikos, are 4 puncte. Singurul duel european dintre cele doua echipe a fost in 2003/04 in CL, cand Ajax s-a impus acasa cu 1-0 si a pierdut la Celta cu 2-3, singuta victorie a spaniolilor in CL. Celta e usor favorita, dar si Ajax are sansa sa.

Ajax a jucat in deplasare contra cluburilor spaniole de 16 ori si a obtinut 5 victorii, 1 egal  si 10 infrangeri. Ajax a pornit din tromba in EL, fiind lider in grupa cu 6 puncte, a castigat 2-1 la Panathinaikos si 1-0 cu St. Liege. A inscris 9 goluri in deplasare in ultimele 4 partide si asta poate insemna un semnal de alarma pentru Celta.

Predictia cea mai buna:

Celelalte predictii (I) ale partidelor (inclusiv Steaua, Astra) din Europa League le puteti gasi   AICI

St. Liege vs Panathinaikos

Standard nu reuseste un sezon bun in Belgia, fiind doar pe locul 7. Nici in EL nu a adunat decat 1 punct in 2 partide. Meciul cu grecii este vital pentru a mai spera la primele locuri in grupa. In ultima disputa dintre cele doua echipe de la Liege (din CL 2014), Standard nu a reusit decat un 0-0.

Panathinaikos vine dupa o infrangere surprinzatoare acasa in fata lui Razvan Lucescu, cu Xanthi. In EL, grecii au un start dezastruos, fiind pe ultimul loc in grupa cu 0 puncte. In deplasare, in ultimele doua meciuri nu a inscris niciun gol, asa ca sansele echipei la Liege sunt reduse.

Predictia cea mai buna:

  • Castiga Standard Liege la final – 1 – Cota de 2,25 @ BetfairDa click aici  pentru a paria

Super cote pariuri meciuri Europa League 20 octombrie

Hapoel Beer Sheva vs Sparta Praga

Hapoel spera sa-si continue startul remarcabil din EL, cand a obtinut 4 puncte in doua meciuri. Sa invingi Inter cu 2-0 pe ”San Siro” este cu adevarat o performanta pentru israelieni. Acum, de pe locul 2 al grupei, Hapoel vrea sa invinga Sparta si sa ramane in primele doua pozitii din clasament.

Cehii au reusit o victorie mare asupra lui Inter acasa (3-1), dar au pierdut categoric la Southampton (0-3). Grupa este foarte echilibrata si pentru a spera la calificarea in primavara europeana trebuie sa nu piarda la Hapoel.

Predictia cea mai buna:

Celelalte predictii (II) ale partidelor (inclusiv Zenit, Anderlecht) din Europa League le puteti gasi   AICI

Inter vs Southampton

Inter spera sa renasca in EL printr-o victorie pe ”San Siro”, impotriva lui Southampton. Italienii au dezamagit total, avand doua infrangeri, 0-2 cu Hapoel si 1-3 la Sparta Praga. Frank de Boer trebuie sa gaseasca formula ideala pentru a obtine victoria, care este vitala pentru parcursul European al echipei.

Southampton e lider in grupa cu 4 puncte, dupa 3-0 cu Sparta si 0-0 la Hapoel. In deplasare, englezii nu se simt foarte bine, ei inscriind doar 4 goluri in ultimele 5 partide, dar au moralul ridicat in EL si le-ar putea pune probleme italienilor.

Predictia cea mai buna:

Sursa foto: quand

Leave a Reply