Statistica care spune ca Romania este favorita grupei E

Statistica care spune ca Romania este favorita grupei E

Statistica care spune ca Romania este favorita grupei E

Inaintea dublei cu Armenia si Kazakhstan de pe 08 si 11 Octombrie, dubla care ar putea fi hotaratoare pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia daca nu obtinem toate cele 6 puncte puse in joc, redactia www.superpont.com va prezinta o statistica interesanta in care vom observa ca Nationala Romaniei este pe plus la capitolul statistica cu toti adversarii pe care ii are in grupa E, inclusiv cu Danemarca si Polonia, la prima vedere favoritele acestei grupe. Statistica care spune ca Romania este favorita grupei E.

DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO SI AI UNUL DIN CELE MAI MARI BONUSURI DIN ROMANIA – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA 200 RON

De exemplu, cu primul adversar pe care-l vom intalni in Octombrie, cu Armenia, Romania a disputat 3 partide. A castigat doua, cu 2-0 si 3-0, ce-i drept din postura de gazda, si a terminat in alta situatie la egalitate 1-1, in 2004 in preliminariile Campionatului European din 2006.

Meciul cu Kazakhstan va fi prima intalnire directa dintre cele doua selectionatae tricolore. La prima vedere, Romania, mult mai bine pozitionata in calasamentul FIFA dar si cu un lot mult mai valoros ( 48.95 mil. de Euro lotul Romaniei fata de numai 11.30 mil. de Euro lotul kazacilor ), nu ar trebui sa aiba mari in probleme in intalnirea de pe 11 Octombrie de la Astana, insa, dupa egalul scos de kazakhstan acasa contra Poloniei ( 2-2 ) si meciul de trista aminrire al Romaniei, tot acasa, cu Muntenegru, am putea spune ca selectionata tricolora, nu mai este chiar atat de favorita.

Pariaza bonusul de bun venit de 200 EURO de la Betfair pe cota de 5.00 oferita Romaniei sa castige grupa E

Pe plus suntem si la intalnirile cu Danemarca, in principiu favorita a doua a la castigarea acestei grupe E, dupa Polonia. Cu danezii, invingatori in prima runda in fata Armeniei ( 1-0 ), ne-am intalnit de 10 ori ( prima data pe 13 octombrie 1974 – 0-0 la Copenhaga, ultima data pe 18 Noiembrie 2014 – 2-0 pentru Romania la Bucuresti intr-o partida amicala ), 5 dueluri au fost castigate de ai nostri, 3 de catre danezi, alte doua intalniri incheiindu-se la egalitate ( 0-0 in 1974 si 2-2 in 2003 ).

Cu Muntenegru ne-am intalnit de doua ori. In prima disputa i-am invins intr-un joc scoala cu un neverosimil 4-0, in cel de-al doilea am terminat la egalitate 1-1 la Cluj, stiti foarte bine, in urma cu doar o luna de zile.

Statistica care spune ca Romania este favorita grupei E

Statistica care spune ca Romania este favorita grupei E

Cu polonezii ne-am intalnit

de cele mai multe ori dintre adversarii pe care ii avem acum in grupa E. 36 sta scris in acest moment in dreptul intalnirilor dintre Romania si Polonia. Avantajul, poate o sa va mire, cu toate ca nu ar trebui, deoarece polonezii doar de vreo cativa ani au scos capul in lume, este fara discutie de partea tricolorilor nostrii. Din totalul celor 36 de intalniri directe, Romania s-a impus in 15 dintre acestea ( prima data in 1931 – 3-2 intr-o disputa amicala, ultima data in 2009 – 1-0 intr-un duel deasemenea amical ), polonezii au castigat cu noi doar de 5 ori ( prima data in 1932 – 5-0, ultima data in 2013 – 4-1 ), iar alte 16 partide directe s-au incheiat la egalitate, 6 dintre acestea cu acelasi scor, 0-0.

Sursa foto : globalsports.ro

Acum te poti inscrie gratuit in grupul Premium al celei mai bune comunitati de pariori din tara, Comunitatea Superpont

 

Leave a Reply