Situatia grupei Romaniei si cotele etapei a 3 a

Situatia grupei Romaniei si cotele etapei a 3 a

Situatia grupei Romaniei si cotele etapei a 3 a

Romania, dupa cum bine stim, s-a impus cu un neverosimil 5-0 in fata Armeniei, scor la care a castigat si egala Romaniei din prima etapa, Muntenegru, acasa cu Kazakstan. Polonia s-a impus cu 3-2 in fata Danemarcei, asa ca, inainte de etapa a  3 a, atat Romania cat si Muntenegru plus Polonia, sunt la egalitate de puncte 4, in aceasta grupa E. Situatia grupei Romaniei si cotele etapei a 3 a.

Dar pana maine, cand se vor juca meciurile etapei a 3 a din grupa E, haideti sa vedem de unde se pleaca in aceasta grupa si ce sanse are Romania sa ramana pe primul loc si dupa aceasta runda. In acest moment, selectionata tricolora este lider, ce-i drept la egalitate de puncte cu Muntenegru si Polonia, insa golaverajul mai bun fata de reprezentativa Poloniei, face ca cel putin pana la meciurile de maine, Romania sa stea confortabil in fotoliul de lider.

Situatia grupei Romaniei si cotele etapei a 3 a

Situatia in grupa Romaniei si cotele etapei a 3 a

In principiu, Romania va ramane pe primul loc cu un succes in fata kazacilor, insa pentru asta, Muntenegru si Polonia, nu vor trebui sa castige cu Danemarca si Armenia. Daca aceste doua formatii se vor impune cu Danemarca si Armenia, Romania va trebui sa castige cu Kazahstan de o maniera categorica care sa-i asigure in continuare pozitia de lider in grupa E datorita golaverajului mai bun.

DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO SI AI UNUL DIN CELE MAI MARI BONUSURI DIN ROMANIA – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA 200 RON

Putem ramane pe primul loc si cu un egal, dar pentru asta, atat Polonia, cat si Muntenegru sau Danemarca, nu vor trebui sa ia din duelurile acestei etape, mai mult de un punct. O infrangere insa, coroborata cu rezultate pozitive ale Muntenegrului si Poloniei, ar arunca Romania pe treapta a 3 a in clasament, obligand astfel formatia lui Christopf Daum, la un succes in noiembrie cu Polonia.

Pariaza AICI la o cota de 7.0 pe succesul Romaniei in Kazakstan

Sigur, va trebui sa fim atenti si la danezi, nu de alta, dar un succes al nordicilor cu Muntenegru, coroborat cu un egal sau o infrangere a noastra la Astana, plus un succes al Poloniei cu Armenia, din nou, ar face ca Romania sa piarda cel putin pana runda viitoare pozitia de lider in grupa E.

Cu toate ca mi-e greu sa cred ca se poate intampla asa ceva, cel mai frumos scenariu pentru Romania de a ramane pe primul loc in grupa E cu un avantaj de cel putin 2 puncte fata de Polonia si Muntenegru, si 3 fata de Danemarca, ar fi acela ca noi sa castigam la Astana, iar Polonia si Muntengru, sa incheie la egalitate cu Armenia si Danemarca, sau Armenia sa invinga Polonia, si danezii sa incheie la egalitate cu Muntenegru.

Situatia grupei Romaniei si cotele etapei a 3 a

Situatia in grupa Romaniei si cotele etapei a 3 a

ACUM TE POTI INSCRIE GRATUIT IN GRUPUL PREMIUM AL CELEI MAI BUNE COMUNITATI DE PARIORI DIN TARA, COMUNITATEA SUPERPONT

Sursa foto: frf.ro

Leave a Reply