Retrospectiva tenis – Irina Begu prinde finala la Florianopolis

Retrospectiva tenis - Irina Begu prinde finala la Florianopolis

Retrospectiva tenis – Irina Begu prinde finala la Florianopolis

Irina Begu a prins o saptamana foarte buna la turneul WTA de la Florianopolis, Brazilia, care se tine in saptamana de dinaintea turneului olimpic de la Rio. Chiar in preajma Jocurilor Olimpice, sportiva noastra a prins o forma foarte buna si s-a calificat in finala. Retrospectiva tenis – Irina Begu prinde finala la Florianopolis.

VEZI AICI GRATUIT CE JOACA ASTAZI TIPSTERII SUPERPONT PREMIUM

Irina Begu, a doua favorita a competitiei, a cedat un singur set pana acum, in primul tur cu Laura Pigossi, pe care a invins-o in trei seturi. In optimile de finala a trecut in doua seturi de Paula Goncalves, in timp ce in sferturi a defilat in fata japonezei Nao Hibino. Joi, in semifinala, Irina a cedat doar sase game-uri cu Monica Puig din Puerto Rico si s-a calificat in ultimul act al competitie.

Adversara din finala ii va fi Timea Babos, cea care a invins-o in semifinale pe o alta romanca, Ana Bogdan. Sportiva noastra a condus cu 6-5, serviciu si 40-0, apoi cu 5-0 in tiebreak-ul primului set, dar nu a fost in stare sa inchida mansa, a pierdut-o la tiebreak, apoi a cedat si setul al doilea, 3-6.

  • Meciul Begu vs Babos se va juca astazi, de la ora 17:00.

DESCHIDE UN CONT DE PARIOR CHIAR ACUM LA WINMASTERS SI INCASEAZA SUPER BONUSUL DE 1000 RON

Leave a Reply