Retrospectiva tenis 08 August – Niculescu eliminata la Olimpiada

Retrospectiva tenis 08 August - Niculescu eliminata la Olimpiada

Retrospectiva tenis 08 August – Niculescu eliminata la Olimpiada

Zi cu bune si cu rele pentru tenisul romanesc la Jocurile Olimpice. Calificata in turul al doilea dupa o victorie convingatoare in prima runda, Monica Niculescu a fost nevoita sa se retraga din competitie. Romanca a acuzat dureri la spate si nu s-a putut prezenta la meciul cu rusoaica Svetlana Kuznetsova, tara noastra ramanand, astfel, fara vreun reprezentant in probele de simplu. Retrospectiva tenis 08 August – Niculescu eliminata la Olimpiada.

VEZI AICI GRATUIT CE JOACA ASTAZI TIPSTERII SUPERPONT PREMIUM

Vestea buna vine de pe tabloul de dublu, acolo unde Florin Mergea si Horia Tecau par sa aiba o sansa foarte buna la cucerirea unei medalii. Luni, in faza optimilor de finala, cei doi romani nu au avut nicio emotie cu mexicanii Santiago Gonzalez si Miguel Reyes-Varela, pe care i-au invins in minimum de seturi. Horia si Florin isi asteapta acum adversarul din sferturile de finala, iar oponentii lor se vor decide in urma meciului Melo/Soares (Brazilia)Djokovic/Zimonjic (Serbia).

Cat despre Novak Djokovic, liderul absolut al ierarhiei mondiale, acesta a suferit o infrangere usturatoare in proba de simplu. Sarbul a fost invins in doua tiebreak-uri de argentinianul Juan Martin del Potro si a parasit terenul cu lacrimi in ochi.

Nici Tsonga, un alt favorit la o medalie, nu a dus-o prea bine, francezul pierzand in minimum de seturi, 3-6, 4-6, cu luxemburghezul Gilles Muller. Un alt favorit, neamtul Philipp Kohlschreiber, a fost nevoit sa se retraga, in timp ce croatul Cilic, argentinianul Del Potro si francezul Monfils au ajuns in faza optimilor.

DESCHIDE UN CONT DE PARIOR CHIAR ACUM LA WINMASTERS SI INCASEAZA SUPER BONUSUL DE 1000 RON

Leave a Reply