Primii sportivi romani debuteaza la Rio pe 06 August

Primii sportivi romani debuteaza la Rio pe 06 August

Primii sportivi romani debuteaza la Rio pe 06 August

In urma cu doar doua zile, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, a pus la dispozitia publicului, programul sportivilor romani de la Jocurile Olimpice din Brazilia. Primii sportivi romani vor debuta la Rio 2016 pe 06 August, fetele de la scrima si cele de la tenis de masa fiind primele care vor intra in competie din partea Romaniei. Primii sportivi romani debuteaza la Rio pe 06 August.

Asadar, vom debuta la Jocurile Olimpice pe 06 August de la ora 9.00 ( ora Romaniei ), deschizatoare de drum pentru o medalie fiind Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop in calificarile de la spada individual.

Pariaza pe Jocurile Olimpice la Winmasters si INCASEAZA SUPER BONUSUL DE 1000 RON

Tot de la ora 09.00, vor avea loc si primele meciuri de simplu in proba de tenis de masa, cu Daniela Dodean impreuna cu Elizabeta Samara in prim plan, sperantele noastre la o medalie olimpica, poate chiar de aur.

Rutierul Serghei Tvetcov va lua startul in cursa de ciclism de la ora 09.30, in timp ce de la aceeasi ora, selectionata tricolora de handbal feminin, va debuta la acest turneu olimpic, in compania reprezentativei similare a statului Angola.

Primii sportivi romani debuteaza la Rio pe 06 August

Gimnastica artistica va urca pe scena incepand cu ora 10.30, atunci cand actori principali din partea Romaniei, vor fi Marian Dragulescu si Andrei Vasile Muntean.

Tenisul va fi reprezentat pentru noi de Andreea Mitu, Raluca Olaru, Monica Niculescu, Irina Begu si dublul Florin Mergea/Horia Tecau, tricolori care vor deschide drumul Romaniei catre o medaliei olimpica in aceeasi zi, pe 06 August, de la ora 10.45.

Prima zi de concurs va fi inchisa pentru Romania de fetele de la scrima, Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop, sportive care ne vor reprezenta la Rio in proba de spada individual, de aceasta data in semifinalele si finalele probei, binentels daca acestea vor trece de calificarile care vor avea loc dimineata.

Sursa foto : Comitetul Olimpic si Sportiv Roman & www.creativebloq.com

 DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO SI AI UNUL DIN CELE MAI MARI BONUSURI DIN ROMANIA – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA 200 RON

Leave a Reply