Premier League – Programul sezonului 2016/2017

Ponturi fotbal Premier League – Programul noului sezon

S-a terminat demult campionatul european, asa ca de abia asteptam debutul campionatelor tari din Europa.  Primii care s-au grabit sa-si stabileasca programul pentru sezonul competitional 2016/2017 au fost ca de fiecare data englezii. Ponturi fotbal Premier League – Programul noului sezon vi-l prezentam si noi in acest articol.

Pana incepe noul sezon in Premier League da o tura prin cazino. Te asteapta cele mai tari jocuri si sute de milioane premii

Ponturi fotbal Premier League - Programul sezonului 2016/2017

In urma cu cateva zile oficialii fotbalului englez au stabilit programul noului sezon din Premier League. Tottenham, Manchester City, Manchester United, Chelsea, West Ham United, Liverpool sau campioana in exercitiu Leicester, toate si-au aflat programul pentru noul sezon ce va incepe la o luna dupa finish-ul EURO 2016.

Ponturi fotbal Premier League - Programul sezonului 2016/2017De exemplu, Arsenal Londra va incepe noul sezon acasa pe 13 august contra celor de la Liverpool, in ceea ce va fi primul derby al noului sezon. Urmatorul meci tare pe care-l au „tunarii” va fi chiar in urmatoarea etapa, pe 20 august Arsenal se va deplasa la Leicester pentru duelul cu „vulpile” lui Ranieri. Cu Tottenham si Man. United, Arsenal va juca pe 5 si 19 noiembrie, in timp ce duelurile cu Chelsea si Manchester City se vor consuma pe 24 septembrie si 17 decembrie.

Campioana Leicester va incepe noul sezon in deplasare cu nou promovata Hull City, urmand ca in runda cu numarul doi sa intalneasca in derby-ul etapei Arsenal Londra. Cu Liverpool va juca in runda cu numarul 4 iar cu Manchester United in etapa a 6 a, ambele pe terenul adversarelor. In etapa a 8 a „vulpile” vor juca cu Chelsea in deplasare, doua etape mai tarziu urmand sa intalneasca deasemenea intr-o partida in deplasare, pe Tottenham. Manchester City va intalni Leicester pe 10 decembrie in deplasare in etapa cu numarul 15.

Ponturi fotbal Premier League - Programul sezonului 2016/2017

Si daca tot am adus aminte de Manchester City, sa spunem ca „cetatenii” vor intalni in prima runda pePonturi fotbal Premier League - Programul sezonului 2016/2017 Sunderland, urmand ca in runda cu numarul 4, Manchester City sa intalneasca in deplasare in „Derby-ul orasului Manchester”, marea rivala Man. United, antrenata din acest sezon de Jose Mourinho. Ce confruntare vom avea prieteni pe 10 septembrie – Pep Guardiola vs Jose Mourinho

Pe 01 octombrie, Manchester City va juca in deplasare cu Tottenham, iar pe 10 decembrie, 17 decembrie si 31 decembrie, baietii lui Guardiola vor juca cu Leicester, Arsenal si Liverpool, doar duelul cu „tunarii” fiind pe Etihad Stadium.

Profita de livet-tv pentru Premier League, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal Premier League - Programul sezonului 2016/2017Liverpool va incepe cu Arsenal Londra in deplasare, urmand ca peste doua etape sa aiba un alt duel de foc, de aceasta data cu Tottenham tot in deplasare. Dupa Tottenham vine Leicester chiar in etapa urmatoare, si dupa Leicester, ce credeti, urmeaza duelul cu Chelsea 😉 Asadar vor fi 3 etape consecutive de foc pentru Jurgen Klopp care va mai juca cu Manchester United pe 15 octombrie si cu Manchester City pe 31 decembrie.

Ponturi fotbal Premier League – Programul noului sezon

DESCHIDE UN CONT NOU DE PARIOR LA EFORTUNA SI BENEFICIEZI DE BONUS DE BUN VENIT DE 1000 RON

Leave a Reply