Jocurile Olimpice – Nimic nou pentru Romania dupa 3 zile de concurs

Jocurile Olimpice - Nimic nou dupa 3 zile de concurs

Jocurile Olimpice – Nimic nou dupa 3 zile de concurs

Nimic nou pentru Romania si dupa a 3 a zi de Jocuri Olimpice, asta chiar daca reprezentatii tarii noastre la tenis de masa – masculin sau judo au avut prestatii cat de cat onorabile. Jocurile Olimpice – Nimic nou dupa 3 zile de concurs.

PARIAZA PE JOCURILE OLIMPICE LA WINMASTERS SI INCASEAZA SUPER BONUSUL DE 1000 RON

Sa incepem mai intai prin a lauda-o pe Corina Caprioriu, judoka noastra de la categoria 57 de Kg, sportiva care a fost ieri foarte aproape de a cuceri prima medalie olimpica pentru Romania. Foarte aproape spun, deoarece Corina, a fost invinsa mai intai in semifinala de reprezentanta Braziliei, in prelungiri, iar in meciul pentru medalia de bronz a fost eliminata de portugheza Telma Monteiro.

Tot la capitolul laude, ii adugam si pe baietii nostri de la tenis de camp – masculin, Horia Tecau si Florin Mergea, baieti care au castigat deja primele doua tururi ale turneului olimpic de tenis. Ieri, cei doi, i-au eliminat cu 6-3, 7-6(9), pe mexicanii Santiago Gonzalez/

Miguel-Angel Reyes-Varela.

Tenisul de masa ne face iar cinste la olimpiada din acest an. Andrei Crisan a avut o evolutie remarcabila in turul III a intrecerilor de simplu, chiar daca a fost condus, in setul 5 a reusit sa salveze o minge de meci si sa intoarca partida cu coreeanul Sangsu Lee in favoarea sa.

 DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO SI AI UNUL DIN CELE MAI MARI BONUSURI DIN ROMANIA – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA 200 RON

La capitolul dezamagiri, trecem pe lista, din nou din pacate, nationala feminina de handal. Dupa prestatia foarte slaba din meciul cu Angola, Romania s-a inclinat aseara si in fata tarii gazda Brazilia, Neagu & co. pierzand in fata a peste 10.000 de fani brazilieni cu 13-26 duelul cu Amorim, Pessoa, Rodriquez & co.

Tot la dezamagiri, il adaugam si pe Alin Moldoveanu, sportiv care a ratat calificarea in finala la tir – 10 m pusca aer comprimat.

Rezultatele sportivilor romani la Rio – Ziua a 3 a de concurs:

  • Canotaj – Patru rame (4-) masculin: Constantin Adam, Vlad Dragos Aicoboae, Marius Vasile Cozmiuc, Toader Andrei Gontaru – Locul 4 in Seria 1 – merg in recalificari.
  • Canotaj – Doi rame (2-) feminin: Madalina Beres, Laura Oprea – Locul 5 in Seria 3 – merg in recalificari.
  • Canotaj – Opt rame cu carmaci (8+) feminin: Madalina Beres, Andreea Nicoleta Boghian, Adelina Maria Bogus, Roxana Gabriela Cogianu, Daniela Druncea, Ioana Raluca Olaru, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Ioana Strungaru – Locul 3 in Seria 2merg in recalificari.
  • Canotaj – Dublu vasle categotia usoara (L2x) feminin: Gianina Elena Beleaga, Ionela Livia Lehaci – Locul 3 in Seria 2merg in recalificari.
  • Tenis de masa – Simplu feminin:  Daniela Dodean – in turul III a fost invinsa cu 0-4, de japoneza Ai Fukuhara.
  • Tenis de masa – Simplu masculin: Adrian Crisan – in turul III l-a invins pe Sangsu Lee (Coreea de Sud).
  • Tenis de camp – Dublu masculin:  Florin Mergea/Horia Tecau – in Turul II  i-au invins cu 6-3, 7-6(9), pe mexicanii Santiago Gonzalez/ Miguel-Angel Reyes-Varela.
  • Judo, 57 kg feminin: Corina Caprioriu, in meciul pentru medalia de bronz a fost invinsa de potugheza Telma Monteiro, dupa ce in semifinala a pierdut in fata braziliencei Rafaela Silva.

Sursa foto : www.bestslot.co.uk

ACUM TE POTI INSCRIE GRATUIT IN GRUPUL PREMIUM AL CELEI MAI BUNE COMUNITATI DE PARIORI DIN TARA, COMUNITATEA SUPERPONT.

Jocurile Olimpice – Nimic nou dupa 3 zile de concurs

Leave a Reply