Kazakhstan ne ataca cu un fotbalist de la Sahtior

Kazakhstan ne ataca cu un fotbalist de la Sahtior

Kazakhstan ne ataca cu un fotbalist de la Sahtior

Pe 11 octombrie de la ora 22.00, ora de la Astana ( ora 19 – ora Romaniei ), acolo unde Kazakhstan va primi vizita selectionatei tricolore a Romaniei, Romania spera sa bifeze cea de-a doua victorie in aceasta grupa de calificare la Campionatul Mondial din Rusia – 2018. Sigur cea de-a doua victorie asta numai in cazul in care Romania va castiga cu Armenia pe 08 Octombrie, daca nu, sunt sigur ca va fi deranj mare pe banca tricolorilor. Kazakhstan ne ataca cu un fotbalist de la Sahtior.

DESCHIDE-TI AICI CONT LA AGENTIA DE PARIURI BETFAIR SI PRIMESTI 200 EURO BONUS PE CARE II POTI FOLOSI PENTRU MECIURILE NATIONALEI ROMANIEI

Va spuneam inca din titlu ca gazdele vor sa ne rapuna cu un atacant care evolueaza la Sahtior, nu Donetk, ci Karagandy, A.Nurybekov . Numele fotbalistilor kazaci nu ne spun nimic, adica na, atata timp cat toti cei convocati de antrenorul Talgat Baysufinov pentru intalnirile cu Muntenegru si Romania, vin din campionatul intern, nici nu au cum se ne spuna prea multe.

Insa, totusi, unul din cei 26 de jucatori din lotul Kazakhstan-ului, sare in ochi. Este vorba despre Sergey Khizhnichenko, fotbalist de 25 de ani cu 36 de prezente

la nationala si 8 goluri marcate pentru selectionata kazaca, insa, doua dintre acestea au fost marcate chiar in preliminariile de anul acesta impotriva Poloniei lui Robert Lewandowski. La Tobol Kostanay evolueaza Sergey Khizhnichenko, in acest moment pe locul 1 in clasamentul din play-out-ul primei ligi din Kazakhstan, sau mai bine zis, locul 7 in prima divizie.

 

Kazakhstan ne ataca cu un fotbalist de la Sahtior

Lotul Kazakhstan-ului pentru intalnirea cu Romania:

Portari : S.Pokatilov ( Kairat Aalmaty), S.Otarbaev (Aktobe), A.Bekbaev ( Ordabasy Shymkent).

Fundasi : D.Shomko (Astana), Yu.Logvinenko (Astana), G.Suyumbaev (Kairat Almaty), A.Beysebekov (Astana), S.Maly (Astana), E.Ahmetov (Irtysh Pavlodar), A.Kislitsyn (Okzhetpes Kokshetau ), I.Amirseitov (Zhetysu), R.Abdulin (Ordabasy Shymkent).

Mijlocasi : S.Smakov (Ordabasy), I.Kuat (Kairat Almaty), B.Islamhan ( Kairat Almaty), M.Bayzhanov ( Shakhtar Kragandy), A.Nurgaliev (Astana), S.Muzhikov (Astana), A.Tagybergen (Astana), A.Muhutdinov (Tobol Kostanay), M.Tolebek (Ordabasy Shymkent).

Atacanti :  Zh.Moldakaraev (Okzhetpes Kokshetau), T.Nuserbaev (Astana), R.Murtazaev (Irtysh Pavlodar), A.Nurybekov (Shakhtar Karagandy), Sergey Khizhnichenko ( Tobol Kostanay). 

CEL MAI BUN GRUP DE PARIORI SI TIPSTERI TE INVITA SA DEVII MEMBRU PREMIUM 100% GRATUIT TIMP DE 30 DE ZILE!

VEZI AICI CUM DEVII MEMBRU PREMIUM GRATUIT!

Leave a Reply