Jocurile Olimpice – Programul zilei pentru sportivii romani

Jocurile Olimpice - Programul zilei pentru sportivii romani

Jocurile Olimpice – Programul zilei pentru sportivii romani

O noua zi la Jocurile Olimpice din Brazilia, o noua zi in care Romania isi trimite sportivii in concurs cu speranta ca pana la urma va veni mult dorita medalie, fie ea de aur, argint sau bronz. Jocurile Olimpice – Programul zilei pentru sportivii romani.

Primele sportive care vor intra in concurs astazi in Brazilia, vor fi fetele de la canotaj – Doi rame (2-) feminin, Laura Oprea si Elena Tarlea, vor lua startul in in semifinala probei amintite mai sus. 20 de minute mai tarziu, Ionela Lehaci si Gianina Beleaga, vor lua si ele startul in semifinala probei de canotaj – Dublu vasle categoria usoara feminin.

PARIAZA PE JOCURILE OLIMPICE LA WINMASTERS SI INCASEAZA SUPER BONUSUL DE 1000 RON

Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Adelina Bogus, Ioana Strungaru, Laura Oprea, Iuliana Popa, Mihaela Petrila, Madalina Beres si Daniela Druncea, vor participa de la ora 15.30, in recalificarile de la canotaj – Opt rame cu carmaci (8+) feminin.

De la ora 16.30, Simona Gherman, Simona Pop si Ana Maria Popescu, ataca calificarea in semifinalele probei de spada pe echipe. Daca se vor califica, fetele noastre, vor participa in semifinale de la ora 19.15. Finala, le va astepta pe romance de la ora 23.00, asta binenteles, dupa cum am mai spus, daca vor trece de sferturi si semifinale.

Jocurile Olimpice – Programul zilei pentru sportivii romani

 

In seriile probei de 50 de metri liber, inotatorul Norbert Trandafir va ataca calificarea in faza urmatoare, incepand cu ora 19.00 ( Ora Romaniei ).

Cele mai mari sperante ale Romaniei pentru o medalie la aceste Jocuri Olimpice, sunt puse in dublul Florin Mergea/Horia Tecau, sportivi care vor juca in semifinalele turneului de tenis incepand cu ora 20.00.

De la orele 23.30 respectiv 23.40, vor intra in concurs ( Turul I ), si echipele de dublu mixt ale Romaniei, echipe formate la aceasta olimpiada din Horia Tecau/Irina Begu si Florin Mergea/Monica Niculescu.

Sursa foto : www. cosr.ro & www.rio2016.com

 DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO SI AI UNUL DIN CELE MAI MARI BONUSURI DIN ROMANIA – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA 200 RON

 

 

 

Leave a Reply