Jocurile Olimpice – Mergea si Tecau aproape de prima medalie

Jocurile Olimpice - Mergea si Tecau aproape de prima medalie

Jocurile Olimpice – Mergea si Tecau aproape de prima medalie

Ziua a 4 a de concurs la Jocurile Olimpice nu a adus nimic nou sub soare pentru delegatia Romaniei aflata la Rio de Janeiro. In afara de dublul Florin Mergea/Horia Tecau care s-a calificat in semifinalele probei de dublu a turneului olimpic de tenis, in rest, am avut parte de aceleasi dezamagiri, asteptate pana la urma. Jocurile Olimpice – Mergea si Tecau aproape de prima medalie.

PARIAZA PE JOCURILE OLIMPICE LA WINMASTERS SI INCASEAZA SUPER BONUSUL DE 1000 RON

Datorita victoriei cu cu 6-4, 5-7, 6-2 contra dublului Marcelo Melo/Bruno Soares, Florin Mergea si Horia Tecau sunt din ce in ce mai aproape de a aduce Romaniei prima medalie olimpica. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, v-as spune, ca va fi singura pe care o vom lua la aceasta editie a Jocurilor Olimpice. In semifinalele probei de dublu a turneului olimpic de tenis, Florin si Horia vor intalni pentru accesul in finala, perechea americana Jack Sock/Steve Johnson.

Totusi, poate nu va fi singura medalie pe care o vom lua la aceste Jocuri Oliompice. Sperantele vin tot din tenis, deoarece in turneul de tenis – dublu-mixt, Romania a inscris doua perechi, Florin Mergea/Monica Niculescu si Horia Tecau/Irina Begu. Poate de aici vom mai scoate o medalie, nu conteaza de care, dar poate scoatem. In primul tur, romanii vor juca cu alte doua perechi, la prima vedere, imposibil de batut, David Ferrer/Carla Suarez Navarro ( Florin Mergea/Monica Niculescu ) si Agnieszka Radwanska /Lukasz Kubot ( Horia Tecau/Irina Begu ).

Rezultatele romanilor in ziua a 4 a de la Jocurile Olimpice:

  • Canotaj – Patru rame (4-) masculin : Constantin Adam, Vlad Aicoboae, Marius Cozmiuc,  Toader Gontaru –  locul 4 in recalicari – nu s-au calificat in semifinale.
  • Canotaj – Dublu vasle categoria usoara ( feminin ) – Gianina Beleaga, Ionela Lehaci, locul 1 in recalificari, s-au calificat in semifinalele A/B, mentinandu-si astfel sansele de a intra lupta pentru o medalie olimpica.
  • Canotaj – Doi rame (2-) feminin – Madalina Beres si Laura Oprea au castigat cursa din recalificari si s-au calificat in semifinale.
  • Canotaj – Doi rame (2-) masculin – George Palamariu si Cristian Pirghie s-au clasat pe locul 6 in semifinala 1, si s-au calificat in Finala B, iesind astfel din lupta pentru medalii.
  • Tenis de camp – Dublu feminin – Andreea Mitu si Raluca Olaru au fost invinse, cu 1-6, 4-6, in turul 2 de rusoaicele Ekaterina Makarova/ Elena Vesnina.
  • Tenis de camp – Dublu masculin – Florin Mergea si Horia Tecau i-au invins in sferturile de finala cu 6-4, 5-7, 6-2, pe brazilienii Marcelo Melo/Bruno Soares.

 DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO SI AI UNUL DIN CELE

MAI MARI BONUSURI DIN ROMANIA – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA 200 RON

Jocurile Olimpice – Mergea si Tecau aproape de prima medalie

Leave a Reply