A devenit cel mai bine platit fotbalist german din lume!

A devenit cel mai bine platit fotbalist german din lume!

Toni Kroos, mijlocas german de la Real Madrid

Real Madrid a incheiat o nouă intelegere cu mijlocasul pana in anul 2022, oferindu-i germanului un salariu anual de 20 de milioane de euro, aproape dublu față de cel actual. A devenit cel mai bine platit jucator german din lume!

Toni Kroos, in varsta de 26 de ani, a semnat pentru clubul de pe ”Santiago Bernabeu” în urma transferului sau din anul 2014 de la campioana Germaniei, Bayern Munchen, care a costat 30 de milioane de euro.

 

Mizeaza – Castiga Bayern ambele reprize – in meciul Frankfurt – Bayern Munchen la o cota de 2,45 @   SportingBet    Da click aici pentru a paria

 

In doar doua sezoane (2014 – 2016) in care a evoluat la clubul spaniol Real Madrid , Toni Kroos a jucat 108 partide și a inscris 4 goluri, castigand Champions League, Cupa Mondiala a cluburilor și 2 Super Cupe ale Europei, potrivit publicatiei britanice Daily Mail.

 

A devenit cel mai bine platit fotbalist german din lume!

 

Internationalul german era platit cu 11 milioane de euro pe sezon, dar noul contract incheiat cu Real Madrid prevede o marire substantiala a acestuia, ajungand la fabuloasa suma de 20 de milioane de euro anual.

 

Citeste avancronica etapei din Bundesliga si vezi cele mai mari cote din campionatul Germaniei    AICI  

 

Acest lucru il face pe Toni Kroos cel mai bine platit jucator german din lume, depasindu-i pe Thomas Muller de la Bayern Munchen (15 milioane de euro), Bastian Schweisteiger de la Manchester United (14 milioane de euro) si Ilkay Gundogan de la Manchester City (12 milioane de euro), conform AS.

Antrenorul lui Real Madrid Zinedine Zidane este un mare fan al lui Toni Kroos si i-a încredintat un rol important în echipa sa. Iar acest lucru a fost determinat, in principal, de faptul ca germanul a fost cel mai bun pasator din La Liga in sezonul trecut  având o rată de precizie de 93,9 %, depășindu-l pe Luka Modrici cu 90,9%.

 

Mizeaza Pauza/Final – 2/2 in meciul Betis – Real Madrid la o cota de 1,89 @  WinMasters  Da click aici pentru a paria

 

Germanul Toni Kroos a imbracat tricoul lui Real Madrid in 99 de partide, inscriind 3 goluri in toate competitiile, in ultimii 2 ani, fiind foarte apreciat de antrenorii sai, Carlo Ancelotti (in primul sezon) si Zinedine Zidane.   Mijlocasul este un om de baza al nationalei Germaniei, avand 74 de selectii.

 

Citeste avancronica etapei din La Liga, si vezi cele mai bune cote din campionatul Spaniei     AICI  

 

Sursa foto: rp-online

Leave a Reply