Cote pariuri atractive meciuri Liga 1, Romania, etapa week-end

Cote pariuri atractive meciuri Liga 1, Romania, etapa week-end

Liga 1, campionatul de fotbal din Romania

Avancronica si cote de pariuri mari ale meciurilor din Liga 1, Romania, etapa a 12-a sunt prezentate mai jos. Aici puteti gasi cele mai incinse partide din campionat, dar si cote pariuri atractive meciuri Liga 1, Romania, etapa week-end

 Sambata, 15 octombrie

Pandurii vs FC Botosani

Situatia este critica la Pandurii Tg. Jiu, dupa intrarea in insolventa. Echipa a scapat de depunctare in campionat dupa ce Erico Da Silva a acceptat sa i se reesaloneze datoriile. Lui Grigoras ii este greu sa ii mai motiveze pe jucatori.

FC Botosani ocupa un onorabil loc 4 in clasament , iar Leo Grozavu spera sa obtina un rezultat favorabil cu Pandurii. Echipa joaca foarte bine in deplasare, obtinand 10 puncte in 6 meciuri.

  • Pandurii au inscris decat 2 goluri in ultimele 4 partide acasa
  • S-au inscris peste 2,5 goluri in medie, in ultimele 5 dispute dintre cele 2 echipe

Cota atractiva:

Astra vs Concordia   

Sumudica este complet dezamagit dupa vanzarea lui Alibec la Steaua, dar incearca sa-i motiveze pe jucatori pentru o victorie cu Concordia, care i-ar permite sa mai urce in clasament, pentru a se apropia de zona play-off.

Concordia evolueaza bine in deplasare, reusind sa obtina 7 puncte din 6 jocuri. Chiajna le-a facut zile fripte Astrei pe terenul lor, in ultimii doi ani, cand au reusit doua rezultate de egalitate, 2-2.

  • Astra a inscris sub 2,5 goluri in ultimele 3 meciuri acasa
  • S-au inscris 2,5 goluri in medie in ultimele 4 dispute dintre cele doua echipe

Cota atractiva:

 

Cote pariuri atractive meciuri Liga 1, Romania, etapa week-end

Duminica, 16 octombrie

Steaua vs Gaz Metan

Steaua e lider incontestabil in Liga 1 si nu concepe decat victoria in meciul cu Gaz Metan. Totusi, echipa are probleme in partidele de acasa, unde nu a reusit decat 3 victorii in 6 intalniri.

Gaz Metan are o perioada buna in campionat, fiind neinvinsa de 4 etape, tintind calificarea in play-off. Echipa nu a mai invins Steaua pe terenul sau din anul 2010.

  • Steaua a marcat mereu in ultimele 5 partide acasa
  • S-au inscris peste 2,5 goluri in ultimele 5 dispute

Cota atractiva:

Luni, 17 octombrie 

CS Craiova vs Dinamo

Fierbe Oltenia in asteptarea derby-ului cu Dinamo! Jucatorii sunt mobilizati pentru a obtine victoria si a ramane pe locul 2 in campionat, in urma Stelei. Meciul se va disputa la Severin, iar Multescu nu concepe decat varianta unui succes in disputa cu Dinamo.

Andone a pregatit intens meciul cu CS Craiova, sustinand un amical in Belarus cu Dinamo Brest, pe care l-a castigat cu 3-1. E posibil ca antrenorul dinamovist sa-l arunce in lupta si pe Gnohere, pentru a forta victoria.

  • Craiova a marcat sub 2,5 goluri in ultimele 5 meciuri acasa
  • Dinamo a inscris cel putin 1 gol in ultimele 5 partide din deplasare

Cota atractiva:

Sursa foto: Puterea

Leave a Reply