Cote pariuri atractive meciuri Europa League 20 octombrie (III)

Cote pariuri atractive meciuri Europa League 20 octombrie (III)

Europa League, competitie organizata de UEFA

Cele mai bune predictii ale partidelor din Europa League, de joi 20 octombrie sunt prezentate mai jos. Ultimele informatii despre cele mai tari intalniri din Europa League. Cote pariuri atractive meciuri Europa League 20 octombrie (III)

 Manchester United vs Fenerbahce

Dupa ce a facut 0-0 cu Liverpool, luni seara, Manchester United joaca la 3 zile cu Fenerbahce in EL. ”Diavolii rosii” sunt pe locul 3 in grupa, avand trei puncte din doua partide. Miza este uriasa, Mourinho trebuie sa castige pentru a urca pe primele doua locuri din clasament.

Fenerbahce conduce grupa cu 4 puncte. A luat un punct de la Zorya si a invins Feyenoord cu 1-0 acasa. Nu are un moral prea ridicat, deoarece vine dupa doua egaluri in campionat, unde ocupa un surprinzator loc 9.

Predictia cea mai buna:

  • Castiga Manchester United la final – 1 – Cota de 1,55 @ NetBetDa click aici pentru a paria

 Celelalte predictii (I) ale partidelor din Europa League (inclusiv Steaua si Astra) le puteti gasi   AICI

Feyenoord vs Zorya

Feyenoord a avut un start incredibil in campionatul Olandei, unde este lider cu 5 puncte avans fata de Ajax. Si in EL, echipa a reusit o victorie fantastica contra lui Manchester United, 1-0. Feyenoord e favorita clara si va obtine inca trei puncte, care ii vor permite sa ramana pe primele doua locuri in grupa.

Zorya nu are prea multa experienta in Europa, ea obtinand doar un punct acasa, in confruntarea cu Fenerbahce. Ucrainenii nu pot emite pretentii in fata lui Feyenoord, chiar daca in campionat sunt pe locul 3.

Predictia cea mai buna:

  • Rezultat Final si Ambele Marcheaza – Feyenoord/ NU – Cota de 2,45 @ Fortuna Da click aici pentru a paria 

 

Cote pariuri atractive meciuri Europa League 20 octombrie (III)

 

Liberec vs Fiorentina

Liberec are doar 1 punct in grupa luat in deplasarea de la Qarabag, insa ea sufera in campionat unde se afla pe pozitia a 14-a. Partida se anunta foarte dificila pentru cehi, mai ales ca ei nu sunt in forma, ndastigat doar 2 partide din 9 in campionat.

Fiorentina nu traverseaza o perioada prea buna in Serie A, dupa 2 meciuri fara victorie. Insa se asteapta ca echipa lui Tatarusanu sa castige cele trei puncte in deplasarea din Cehia. Fiorentina e lider cu 4 puncte, iar experienta sa internationala isi va spune cuvantul in disputa cu Liberec.

Predictia cea mai buna:

  • Castiga Fiorentina si se Marcheaza Sub 2,5 goluri – Cota de 4,20 @ MaxbetDa click aici pentru a paria

 Celelalte predictii (II) ale partidelor (inclusiv Zenit si Anderlecht)  din Europa League le puteti gasi   AICI

Qarabag vs PAOK

Pentru Qarabag este un meci crucial, avand nevoie de victorie pentru a mai pastra sanse la primele doua locuri din grupa, in conditiile in care are doar 1 punct. Echipa a reusit un 2-2 cu Liberec acasa, dar meciul cu PAOK se anunta unul dificil pentru echipa din Azerbaijan.

PAOK a avut un start perfect in Europa League, dupa 0-0 cu Fiorentina acasa si 2-1 la Liberec. Are 4 puncte, iar daca va invinge la Qaragab va lua o optiune serioasa pentru primavara europeana.

Predictia cea mai buna:

  • Sansa dubla – X2 – Egal sau castiga PAOK – Cota de 1,62 @ BetanoDa click aici pentru a paria

Recomandare: Pentru a avea sanse mai mari de castig, jucati mai putine meciuri pe un bilet, deoarece probabilitatea de reusita este mult sporita, conform expertilor.

 Sursa foto: baricada

Leave a Reply