Cote pariuri atractive meciuri Europa League 20 octombrie (II)

Cote pariuri atractive meciuri Europa League 20 octombrie (II)

Europa League, competitie organizata de UEFA

Avancronica si cote de pariuri interesante ale intalnirilor din Europa League, de joi 20 octombrie sunt prezentate mai jos. Ultimele stiri despre cele mai tari partide din Europa League. Cote pariuri atractive meciuri Europa League 20 octombrie (II)

 Dundalk vs Zenit

Dundalk a luat un punct la Alkmaar (1-1), a invins acasa pe Maccabi (1-0) si are 4 puncte. Irlandezii nu au prea multa experienta internationala, dar au marcat mereu in ultimele partide din Europa.

Zenitul lui Mircea Lucescu e lider in grupa cu 6 puncte, dupa 4-3 la Tel Aviv si 5-0 cu Alkmaar. Echipa a inscris 34 de goluri, cele mai multe din Europa, in ultimele 9 meciuri, in toate competitiile. Lucescu trateaza fiecare meci cu mare atentie si nu poate rata victoria.

Cota atractiva:   

 

Alkmaar vs Maccabi Tel Aviv

E derby-ul codaselor din grupa. Alkmaar are 1 punct si e pe locul 3, dar a inscris doar un gol in 180 de minute. Olandezii vin dupa un 1-1 in campionat in partida cu Sparta Rotterdam, ocupand locul 5, cu 16 puncte. Alkmaar nu a pierdut  decat 2 meciuri in ultimele 15 partide, iar acum este favorite.

Maccabi nu are niciun punct si va avea o mare presiune la Alkmaar. In campionat, echipa este lider, cu 16 puncte dupa 6 etape, fiind neinvinsa. La Dundalk, Maccabi a fost invinsa cu 0-1, iar sansele din Olanda sunt mici.

Cota atractiva:

 

Cote pariuri atractive meciuri Europa League 20 octombrie (II)

 

Mainz vs Anderlecht

E derby-ul grupei, ambele echipe au cate 4 puncte. Mainz a inscris 9 goluri in ultimele 4 partide de acasa, in toate competitiile, dar a si primit 9! Gazdele vor incerca sa castige, dar apararea s-ar putea sa-i tradeze.

Anderlecht e lider in Belgia si are un moral ridicat. A inscris 19 goluri in 10 etape. A invins Gabala cu 3-1 si a facut egal 1-1 la St. Etienne. Acum, echipa are o sansa sa castige, dar s-ar putea multumi si cu un egal.

Cota atractiva:

 

St. Etienne vs Gabala

St. Etienne are doar o victorie in ultimele 5 meciuri, fiind in criza de forma. In grupa este pe locul 3, avand doar 2 puncte, remizand 1-1 atat la Mainz cat si acasa cu Anderlecht. Acum e momentul sa obtina prima victorie in Europa League.

Gabala este pe ultimul loc in grupa, fara niciun punct. A pierdut 1-3 la Anderlecht si 2-3 cu Mainz, acasa. Are o misiune grea in Franta, echipa neavand o mare experienta europeana.

Cota atractiva:

Sursa foto: Calcioolandese

 

Leave a Reply