Cote pariuri atractive meciuri Bundesliga, etapa din week-end

Bundesliga, campionatul de fotbal din Germania

Bundesliga, campionatul de fotbal din Germania

Cote pariuri atractive meciuri Bundesliga, etapa din week-end

Avancronica si cote de pariuri interesante ale meciurilor din Bundesliga, etapa a 7-a, sunt descrise mai jos. Va prezentam cele mai importante partide din campionatul Germaniei si cote pariuri atractive meciuri Bundesliga, etapa din week-end 

Vineri 14 octombrie

Dortmund vs Hertha

Dortmund (locul 3) trebuie sa castige cu Hertha (locul 2), pentru a ramane in plasa lui Bayern. Gazdele sunt neinvinse acasa in actualul sezon, inscriind 12 goluri in 3 partide. Dortmund a castigat la pauza si la final in 5 din ultimele 6 meciuri jucate acasa si a marcat peste 2,5 goluri in ultimele 7 jocuri pe teren propriu. Borussia a inscris cel putin 2 goluri in ultimele 8 partide acasa.

Hertha vine dupa 3 victorii consecutive in Bundesliga, insa in deplasare are 1 victorie, 1 egal si 1 infrangere, inscriind 5 goluri si primind 6 goluri in 3 meciuri. Berlinezii au marcat cel putin 2 goluri in 5 din ultimele 6 partide din campionat.

Cote atractive:

  • Dortmund castiga la pauza si la final – 1/1 – Cota 1,77 la Unibet 
  • Se marcheaza Peste 2,5 goluri – Cota 1,50 la Betfair

 

Sambata 15 octombrie

Frankfurt vs Bayern

Frankfurt (locul 8) nu a invins acasa pe Bayern (locul 1) din 2010, insa in actualul sezon nu a pierdut pe teren propriu, avand 2 victorii si 1 egal. Are o medie de 2 goluri marcate pe meci, acasa. Eintracht nu i-a dat gol lui Bayern in ultimele 3 meciuri jucate acasa!

Bayern nu are nicio infrangere in 6 etape, primind doar 2 goluri! In deplasare, echipa nu a primit gol in 6 din ultimele 8 partide, castigand ultimele 6 meciuri jucate pe teren strain. Bayern vine dupa 5 victorii consecutive in Bundesliga, fiind lider autoritar in Germania.

Cote atractive:

  • Pauza/Final – 2/2 – Cota 1,76 la Fortuna 
  • Inscrie Lewandowski – Cota 1,70 la MaxBet 

 

Cote pariuri atractive meciuri Bundesliga, etapa din week-end

 

FC Koln vs Ingolstadt

Koln (locul 4) nu a pierdut nicio partida in actualul sezon in 6 etape, avand o medie de 2 goluri marcate pe meci acasa si doar 1 gol primit. Koln nu a mai reusit sa invinga pe Ingolstadt din 2012, din 2 Bundesliga. In ultimele doua dispute, s-a inregistrat acelasi scor, 1-1.

Ingolstadt (locul 17) nu a castigat in deplasare in ultimele 17 meciuri din Bundesliga si a pierdut la pauza si la final in 6 din ultimele 8 meciuri din campionat. In deplasare, echipa a marcat doar doua goluri in 3 partide. In ultimele 6 intalniri dintre cele 2 echipe s-au inscris in medie 2 goluri pe meci.

 

Cote atractive:

  • Castiga FC Koln la final – Cota 1,80 la 888sport.ro 
  • Se inscriu Sub 2,5 goluri – Cota 1,68 la WinMasters

 

Bremen vs Leverkusen

Bremen (locul 6) are doar 1 victorie in 6 etape in Bundesliga, primind numai putin de 17 goluri! Werder a incasat cel putin 2 goluri in 5 din ultimele 6 meciuri din Bundesliga. Acasa, a inscris cel putin in gol in cele 3 etape, dar a suferit 2 infrangeri.

Leverkusen (locul 6) a inscris peste 2,5 goluri in 8 dintre ultimele 10 deplasari din Bundesliga. Echipa a primit cel putin 2 goluri in ultimele 5 partide de pe teren strain. In ultimele 6 dispute cu Bremen s-au marcat cel putin 3 goluri pe meci.

 

Cote atractive:

  • Victorie Leverkusen la final – Cota 1,70 la SportingBet
  • Se inscriu peste 3,5 goluri – Cota 2,40 la Betano

 Nota: Cotele pot fi modificate de casele de pariuri, pana la ora meciurilor.

Sursa Foto: Wikipedia

Leave a Reply