Calificarea se decide dupa duelurile cu Ucraina si Grecia

Calificarea se decide dupa duelurile cu Ucraina si Grecia

Calificarea se decide dupa duelurile cu Ucraina si Grecia

Intr-o perioada in care toate privirile sunt atintite spre fotbalul masculin, spre Liga Campionilor, Europa League sau campionatele mari din Europa, ei bine, fetele noastre din nationala de fotbal a Romaniei, au de dat doua lupte cruciale pentru calificarea la Campionatul

European din Olanda – 2017. Calificarea se decide dupa duelurile cu Ucraina si Grecia.

INTRA AICI SI DESCHIDE-TI CONT LA CASA DE PARIURI BETFAIR SI PRIMESTI UN BONUS DE PANA LA 200 EURO LA PRIMA DEPUNERE

Conform site-ului Federatiei Romane de Fotbal, selectionata tricolora de fotbal feminin a Romaniei, mai are de trecut de Ucraina si de Grecia pentru a se califica de pe locul secund la Campionatul European de anul viitor din Olanda, intrucat locul intai, calificabil direct, este deja antamat de Franta, formatie care cu 21 de puncte deja acumulate, nu mai poate fi ajunsa de nimeni din aceasta grupa a 3 a din care mai fac parte pe langa Romania si Ucraina, Grecia si Albania.

In acest moment, Laura Rus & co. ocupa pozitia 3 a in grupa la 3 puncte in spatele Ucrainei, adversar pe care-l vom intalni pe 15 septembrie la Cluj pe arena celor de la CFR. Un succes contra vecinelor de la nord cu 2-0 de exemplu, ne va duce pe locul secund in aceasta grupa a 3 a, insa, va trebui sa nu pierdem duelul cu Grecia programat 5 zile mai tarziu, deasemenea pe arena CFR-ului.

Nota : La EURO 2017 se califica direct cele opt castigatoare de grupe preliminarii, cele mai bune sase echipe dintr-un clasament ce reuneste locurile secunde si castigatoarea barajului celor mai slab clasate ( locurile 7 si 8 ) pozitii secunde. Olanda este calificata direct din postura de tara organizatoare.

INTRA AICI SI DESCHIDE-TI CONT LA CASA DE PARIURI SPORTINGBET, CARE ITI OFERA UN PARIU FARA RISC DE PANA LA 200 RON DIRECT IN CONT

Mirela Albon, antrenoarea reprezentativei tricolore a Romaniei si antrenoarea Olimpiei Cluj, formatie care la ora redactarii acestui material conducea cu 5-1 pe Parnu in grupa a 4 a preliminara a UEFA Women’s Champions League, a anuntat lotul de jucatoare cu care va aborda in luna septembrie dubla cu Ucraina si Grecia.

Portari :  Paraluta Andreea – Atletico Madrid,  Oprea Roxana Mihaela – Olimpia Cluj, Boanda Lavinia – Olimpia Cluj.

Fundasi : Corduneanu Andreea – Olimpia Cluj, Olar Corina Simona – Olimpia Cluj, Ficzay Maria – Medyc Konin, Havristiuc Lidia – Olimpia Cluj, Gorea Ana Maria – ASA Targu Mures, Oprea Olivia – UD Levante, Goder Brigitta – Gyor.

Mijlocasi : Bortan Ioana Andrada – Olimpia Cluj, Giurgiu Adina – Olimpia Cluj, Sarghe Raluca Monica – Konak Beledyespor, Vatafu Stefania Iulia – Olimpia Cluj, Voicu Andreea – Olimpia Cluj, Olar Florentina – Fortuna Hjorring, Tarasila Beatrice – Olimpia Cluj, Carp Cristina – Olimpia Cluj.

Atacanti : Rus Laura Roxana – Icheon Daekyo WFC,  Lunca Alexandra – Olimpia Cluj, Batea Mara – Olimpia Cluj, Dusa Cosmina – Konak Beleydespor, Mihail Isabelle – Olimpia Cluj.

Calificarea se decide dupa duelurile cu Ucraina si Grecia

Clasament preliminarii Campionatul European ( Grupa a 3 a)

  • Franta 21 puncte – 7 jocuri
  • Ucraina 13 puncte – 7 jocuri
  • Romania 10 puncte – 6 jocuri
  • Grecia 6 puncte – 7 jocuri
  • Albania 0 puncte – 7 jocuri

Sursa foto : www.frf.ro

DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO SI AI UNUL DIN CELE MAI MARI BONUSURI DIN ROMANIA – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA 200 RON

Calificarea se decide dupa duelurile cu Ucraina si Grecia

Leave a Reply