Cadere libera pentru Romania dupa egalul cu Muntenegru

Cadere libera pentru Romania dupa egalul cu Muntenegru

Cadere libera pentru Romania dupa egalul cu Muntenegru

Dupa egalul cu Muntenegru, nationala Romaniei sufera cumplit. Atat dupa jocul prestat de tricolorii nostrii duminica seara la Cluj, dar mai ales acolo unde ne doare cel mai tare in vederea viitoarelor campanii de calificare la turneele finale, mai exact in clasamentul FIFA. Cadere libera pentru Romania dupa egalul cu Muntenegru.

Asadar, dupa egalul obtinut in compania Muntenegrului, egal care a adus de la sine al 4 -lea meci fara victorie pentru tricolorii romani, selectionata condusa de Daum va avea o cadere libera de nu mai putin de 7 locuri in clasamentul FIFA care va fi dat publicitatii pe 15 septembrie.

DESCHIDE-TI AICI CONT LA AGENTIA DE PARIURI BETFAIR SI PRIMESTI 200 EURO BONUS PE CARE II POTI FOLOSI PENTRU MECIURILE NATIONALEI ROMANIEI

Daca in acest moment Romania se mentine

pe locul 25 cu 871 de puncte, de saptamana viitoare conform www.publimetro.co, Keseru & co., vor ajunge pana pe locul 32 in clasamentul FIFA, cu 773 de puncte, selectionata tricolora fiind depasita de exemplu in acest clasament, de Peru sau Irlanda de Nord, formatii care vor ajunge pe 25 respectiv 31, asta dupa ce in momentul de fata peruanii se afla pe locul 33 si nord irlandezii pe 28. Aceasta cadere libera in clasamentul alcatuit de forul mondial, va fi cea mai slaba pozitie ocupata de nationala noastra din 2013 incoace.

Dupa egalul surprinzator din Kazakhstan, Polonia lui Robert Lewandowki va pierde si ea la randu-i o pozitie, ajungand de pe 16 pe 17, cu 984 de puncte, insa, chiar si in aceste conditii, polonezii sunt cei mai bine clasati dintre nationalele cu care Romania se lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Danemarca in schimb, este sub noi in clasamentul care va fi dat publicitatii de FIFA pe 15 septembrie. Chiar daca s-au impus in prima runda contra Armeniei, danezii nu vor urca absolut deloc in acest clasament, ba din contra, acestia vor cobora doua pozitii, dupa locul 44 pe care se afla in acest moment, pe 46.

DACA ITI FACI AICI CONT LA AGENTIA DE PARIURI SPORTINGBET PRIMESTI ZILNIC UN FREEBET IN VALOARE DE 25 RON

Schimbari de pozitii vor avea loc si in Top 10. De exemplu, Argentina lui Messi va urca pe primul loc cu 1646 de puncte, luand astfel locul Belgiei care va cobora pe treapta a doua a clasamentului cu 1369 de puncte, iar Columbia va fi scoasa de pe podium de Germania. Aceasta va face schimb de locuri cu columbienii, cele 24 de puncte pe care le au in plus „panzerele”, facand diferenta in clasamentul FIFA din luna septembrie.

Brazilia va face un salt de 5 pozitii, ajungand de pe 9 pana pe 4, Franta va cobora de pe 7 pe 8 dupa egalul din Belarus, in timp ce Uruguay, va ajunge de pe 12 pe locul 9, depasind astfel Spania, formatie care va iesi din Top 10, „Furia Roja” urmand sa piarda 3 pozitii in acest clasament.

Sursa foto : www.ziardecluj.ro

Cadere libera pentru Romania dupa egalul cu Muntenegru

Cadere libera pentru Romania dupa egalul cu Muntenegru

Cel mai bun grup de pariori si tipsteri te invita sa devii Membru Premium 100% GRATUIT timp de 30 de zile!

Vezi aici cum devii membru Premium GRATUIT!

 

One Response

Leave a Reply