Betfair alaturi de unul dintre granzii Europei

Betfair alaturi de unul dintre granzii Europei

Betfair alaturi de unul dintre granzii Europei

Sunteti deja familiarizati, cred, cu formatii de top din Europa care si-au asociat numele cu agentii de pariuri. Echipe de top din Anglia, Bulgaria, Italia, Belgia sau chiar Romania si-au asociat de-a lungul timpului numele cu prestigioase agentii de pariuri online. Betfair alaturi de unul dintre granzii Europei.

In poll positiom se afla fara doar si poate formatiile din Anglia. West Ham, West Bromwich Albion, Stoke City, Crystal Palace, Arsenal, Manchester United sau mai nou Liverpool, toate au semnate contracte de publicitate mai mari sau mai mici, cu agentii de pariuri online renumite in lume, multe dintre acestea aflandu-se chiar si pe piata romaneasca a pariurilor sportive.

Deschide AICI un cont de parior la Betfair si ai Bonus pariuri imens: 200 Euro la prima depunere

Sigur, Anglia este patria pariurilor, ati putea spune, tocmai de aceea si abundenta sponsorilor care vin din domeniul pariurilor sportive pe tricourile formatiilor din Albion, insa nici formatii precum FC Copenhaga sau Midtjylland din Danemarca, Slavia SofiaSlavia Praga, Anderlecht sau Juventus nu s-au lasat mai prejos si au semnat contracte de publicitate cu cateva dintre cele mai prestigioase agentii de pariuri din lume.

Fenomenul cu o agentie de pariuri care sa-si asocieze imaginea cu un club de fotbal, nu a ocolit nici Romania de-a lungul timpului. Prima dintre aceste formatii care si-a asociat imaginea cu un brand important de pariuri a fost in urma cu ceva ani, chiar echipa care astazi se afla in procedura de faliment, Rapid Bucuresti. Au urmat apoi, Ceahlaul Piatra Neamt, Petrolul Ploiesti, alte doua formatii aproape disparute de pe harta fotbalului romanesc, dar mai nou si Steaua Bucuresti, a ales sa-si asocieze si ea numele cu unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata pariurilor online din lume.

Pentru a scoate maximum de castiguri la pariurile sportive, te sfatuim sa devii GRATUIT Membru Premium al Comunitatii Superpont

Astazi, Betfair, una dintre cele mai bune si mai cunoscute case de pariuri din lume, casa de pariuri care se afla in topul preferintelor pariorilor atat pentru varianta de pariuri clasice, Sportsbook, cat si pentru varianta de pariuri de tip Exchange, a hotarat sa intre si ea in randul caselor de pariuri care-si asociaza numele cu o echipa de fotbal.

Betfair alaturi de unul dintre granzii Europei

Betfair alaturi de unul dintre granzii Europei

Si pentru ca este una dintre agentiile de pariuri care se respecta, Betfair nu putea semna un contract decat cu una dintre cele mai mari echipe ale lumii. Incepand de astazi, pe o durata de 3 sezoane, Betfair a semnat un contract de sponsorizare cu nimeni alta decat, FC. Barcelona, multipla campioana in La Liga si castigatoare a 5 cupe ale Ligii Campionilor.

Mai mult, pentru a sarbatori aceasta colaborare, agentia de apriuri online Betfair, ofera o cota de 17.00 pentru ca formatia catalana sa castige Copa del Rey, Champions League si un nou titlu de campioana in Primera Division in sezonul 2016/2017.

VEZI AICI GRATUIT CE JOACA ASTAZI TIPSTERII SUPERPONT PREMIUM 

Leave a Reply