Am gasit arbitrul perfect pentru meciurile din Liga 1

Am gasit arbitrul perfect pentru meciurile din Liga 1

Am gasit arbitrul perfect pentru meciurile din Liga 1

Stiti foarte bine ce scandal a fost in acest weekend vis-a-vis de arbitrajul de la meciurile din Liga 1. Avram, Rusandu, Petrescu si Ghinguleac au fost luati in colimator serios de cluburile din Liga 1. Pe buna dreptate as spune eu, atata timp cat acestia au gresit flagrant in favoarea Gaz Metan-ului, Botosani-ului si Stelei Bucuresti. Am gasit arbitrul perfect pentru meciurile din Liga 1.

Atat oficialii celor de la Dinamo Bucuresti dar si cei ai oltenilor de la CS „U” Craiova nu s-au ascuns deloc cand au cerut amenintator aproape, ca daca nu se vor aduce arbitri straini in liga 1, cel putin la meciurile cu miza, vor retrage echipele din campionat. Daca vor recurge sau nu la aceasta masura extrema, sau daca Comisia Centrala a Arbitrilor va aduce de acum incolo la derby-uri arbitri straini, ramane de vazut, cert este ca noi am putea sa le sugeram domnilor Vasaras si Deaconu, un arbitru care cu siguranta ar multumi pe toata lumea.

DESCHIDE CONT CU DEPUNERE LA AGENTIA DE PARIURI ONLINE MAXBET SAU LA AGENTIA DE PARIURI ONLINE 888SPORT, SI VEI BENEFICIA DE 60 ZILE ABONAMENT GRATUIT, IN LOC DE 30 DE ZILE CAT ESTE IN MOD NORMAL!

Nu, nu este Mark Clattenburg, Andrea Rizzoli sau Deniz Aytekin, ci Ekaterina Kostjunina. Ekaterina, o gagika de doar 21 de ani care spune ca este „fotbalista si studenta la facultatea de arbitraj” din Rusia, deja oficiaza in ligile inferioare din Rusia. Ca arbitreaza deja nu este un lucru rau, interesant este doar faptul ca prin pozele sale postate pe Instagram, l-a aruncat pe saracul Instagram in aer. Intr-un timp foarte scurt, focoasa rusoaica, a reusit performanta sa fie urmarita de nu mai putin de 10.000 de oameni, majoritatea barbati, cum era si normal, binenteles printre ei fiind si foarte multi fani ai echipelor din campionatul nostru, nemultumiti de arbitrajele din Liga 1.

Si cum CS „U” Craiova a fost dezavantajata in acest weekend de catre un central, Ekaterina fiind arbitru de centru, cred ca cel mai bine ar fi ca oltenii sa-i scoata la masa pe Vasaras si Deaconu numai pentru a o aduce pe rusoaica, si odata cu prezenta ei la meciurile Craiovei sau a celor de la Dinamo, suntem absolut convinsi ca jucatorilor nu le va mai sta capul la faulturi, simulari si intrari urate, plus ca, nici oficialii formatiilor din Liga 1, nu cred ca ar mai atat de inversunati la adresa arbitrajului !!

Nu de alta dar v-am spus, cu Ekaterina Kostjunina la centru, e greu sa-ti mai stea capul la lucruri necurate, asa ca nu vor  fi absolut deloc probleme ( faulturi, penalty-uri aiurea cordate, cartonase rosii, galbene ), tocmai de aceea nici oficialii nu vor mai avea nimic de contestat. Noi o vrem pe Ekaterina la derby-ul CS „U” Craiova vs Dinamo Bucuresti, si cred ca vom face si o petite in acest sens !!

Am gasit arbitrul perfect pentru meciurile din Liga 1

PARIAZA BONUSUL DE BUN VENIT DE 200 EURO DE LA BETFAIR PE COTA DE 2.20 OFERITA ROMANIEI SA CASTIGE CU ARMENIA

Leave a Reply