Statistica SuperPont Premium 9 luni

Dragi prieteni,

Timpul zboara si iata ca a trecut si cea de-a 9-a luna de existenta a comunitatii de pariori si tipsteri SuperPont Premium !

Va vom prezenta detaliat fiecare luna de activitate de pana acum. Insa pentru inceput, va vom prezenta membri echipei noastre de tipsteri :

  • Tudor, alaturi de George sunt cei mai vechi membri ai echipei. Practic ei sunt cei care au dat viata acestei idei acum mai bine de 2 ani si jumatate ! El este specializat pe fotbal. Ligile inferioare din UK, tarile nordice si campioantele exotice sunt principalele lui focusuri šŸ™‚
  • George, cofondatorul SuperPont šŸ™‚ specializarea lui este tenisul feminin
  • ERC, al treilea membru, in ordine cronologica al echipei de tipsteri. Fotbal campioantele mari din Europa plus Rusia, Liga 1, Australia si ligile inferioare din Austria si Olanda. El este „inventatorul” pariului marca SuperPont, „peste 1.5 goluri pana la pauza ” šŸ™‚
  • Mihai, al patrulea om venit in echipa, el se ocupa de tenis masculin šŸ™‚
  • Sorel, specialistul nostru din volei! Cel mai nou membru al echipei šŸ™‚
  • El Greco, cunoscut pentru biletele sale „studentesti”, cu rata mare de castig. Cote de 3-4, specialitatea caseir
  • Dani, al doilea tipster al nostru pe baschet, „ucenicul” lui Curry, care s-a impus rapid prin calitatea ponturilor sale castigatoare.

logoDespre activitatea comunitatii Superpont Premium au relatat si principalele site-uri din Romania (sport.ro, prosport.ro, cancan.ro, click.ro).

Vezi AICI aparitiile in media ale comunitatii Superpont Premium: http://www.superpont.com/comunitatea-superpont-premium-in-media/

Acum , statistica ! Va prezentam cate o captura cu fiecare luna in parte si cu o situatie finala care include toata activitatea SuperPont Premium !

DEVINO MEMBRU PREMIUM!

TOTAL SuperPont Premium

STATISTICA9LUNI

*tipsterii inactivi in luna noiembrie sunt evidentiati pe fundal gri

LUNA FEBRUARIE

STATISTICAFEBRUARIE

LUNA IANUARIE

STATISTICAIANUARIE

LUNAĀ DECEMBRIE

DECEMBRIE

LUNA NOIEMBRIE

STATISTICANOV

LUNA OCTOMBRIE

octombrie

LUNA SEPTEMBRIE

SEPTEMBRIE

LUNAĀ AUGUST

iulie

LUNA IULIE

iunie

LUNA IUNIE

mai

Luna decembrieĀ Ā a fost o luna dominata de live-urile „ucigatoare ” ale lui El Greco si ale lui Tudor si de o prestatie excelenta a lui Sorel, maestrul nostru de pe volei !

Zi de zi dovedim ca ne tinem de cuvant si ca in echipa noastra vin aproape lunar CEI MAI BUNI tipsteri, pe toate sporturile !

Si suntem inca la inceput de drum šŸ™‚

Multumim sutelor de oameni care sunt alaturi de noi ! Voi dati sens muncii noastre !

Va asteptam si pe ceilalti in cea mai completa comunitate de tipsteri si pariori din Romania, comunitatea SuperPont Premium

http://superpont.com/premiumregister/index_ro.php

Leave a Reply