Turul Frantei. Avancronica, favoriti, pronosticuri

Au mai ramas doua zile pana la startul Turului Frantei, cea mai importanta competitie ciclista din lume. Timp de trei saptamanii, cei 198 de rutieri vor strabate peste 3.500 de kilometri, impartiti in 21 de etape. Ciclistii se vor lupta pentru premii totale de aproape 2,3 milioane de euro. Castigatorul tricoului galben va incasa un cec in valoare de jumatate de milion de euro, in timp ce fiecare sportiv care va ajunge la Paris va pleca acasa cu minim 1.000 de euro. Ponturi Turul Frantei 2016 , avancronica, favoriti, pronosticuri in randurile urmatoare.

Ponturi Turul Frantei 2016 , avancronica, favoriti, pronosticuri

Ponturi Turul Frantei 2016 , avancronica, favoriti, pronosticuri

In acest an, organizatorii Marii Bucle au pregatit un traseu dificil, in care fiecare etapa poate face diferenta intre favoriti. Vom avea patru finaluri la altitudine si doua contratimpuri individuale, care impreuna insumeaza 54 de kilometri. In afara de Franta, caravana va trece prin alte trei tari: Spania, Andorra si Elveția, state care au mai fost incluse si in trecut in traseul competitiei. Primele etape in care favoritii la clasamentul general se pot ataca sunt programate in weekend-ul 9-10 iulie. Sambata, plutonul are in fata o catarare de categorie speciala, monumentalul Col du Tourmalet, plus alte trei catarari de categorie 2 si 1. In urmatoarea zi, rutierii vor urca pe Andorre Arcalis, primul finiș in ascensiune al acestei editii.

Pana la startul Turului Frantei puteti vizita cazionul online Netbet, unde te asteapta cel mai tare slot, cu premii de milioane

http://undepariem.com/casino/netbet-bonus-home

Pe 14 iulie, de Ziua Nationala a Frantei, pe ciclisti ii asteapta o etapa de cosmar. Lunga de 184 de kilometri, cu mai multe catarari presarate pe parcurs, etapa se va termina pe Mont Ventoux, o catarare de categorie speciala insumand aproape 16 kilometri, cu o panta medie de 8,8%. Diferenta intre favoriti o mai poate face si etapa a 17, dintre Berna si Finhaut-Emosson, dar si catararea de pe Saint-Gervais-Mont Blanc (9,8 kilometri lungime, panta medie de 8%), ultimul finis in ascensiune al Turului Frantei 2016. Dar rutierii trebuie sa fie atenti si la sosirile in coborare, foarte tehnice, sau la etapele de plat, unde se pot da atacuri neasteptate.

Ponturi Turul Frantei 2016 , avancronica, favoriti, pronosticuri

Ponturi Turul Frantei 2016 , avancronica, favoriti, pronosticuri

Cat priveste ciclistii, principalul favorit este britanicul Chris Froome. Castigator de doua ori a Marii Bucle, rutierul echipei Sky spera sa isi treaca in palmares al treilea tricou galben. Iar rezultatele de pana acum par sa ii dea dreptate. Froome s-a impus in Criteriul Dauphine, unde i-a invis fara drept de apel pe rivali. In plus, el beneficiaza de o echipa extrem de puternica, capabila sa il sprijine in etapele montane.

Ponturi Turul Frantei 2016 , avancronica, favoriti, pronosticuri

Principalul sau contracandidat este spanionul Alberto Contador. Ciclistul de la Tinkoff Saxo spera sa obtina un nou tricou galben, in ultimul an de existenta al echipei. Rusul Oleg Tinkov, proprietarul Tinkoff Saxo, a anuntat ca se retrage, nemultumit de lipsa rezultatelor. Dupa ce anul trecut a incercat dubla Turul Italiei- Turul Frantei, Contador a anuntat ca in acest an s-a pregatit doar pentru Marea Bucla. In plus, de performantele sale depinde contractul pe care il va semna in viitor. In afara de Froome si Contador, si alti ciclisti ameninta prima pozitie a clasamentului general: Nairo Quintana (Movistar), favoritul gazdelor Romain Bardet (AG2R) sau Fabio Aru (Astana). Dar, sa nu uitam, ca in Turul Frantei totul este posibil.

Daca crezi ca Chris Froome va obtine al treilea tricoul galben din cariera pariaza la agentia de pariuri online Unibet

Alberto Contador va termina pe podium cota 2 la casa de pariuri Stanleybet

 

Leave a Reply