Biletul zilei hockey NHL by Robert 29 Octombrie

 

St. Louis Blues – Anaheim Ducks
 Continuam sa mizam impotriva celor de la Anaheim Ducks. Oaspetii se afla la a cincea deplasare in sapte zile si joaca impotriva unei echipe care se descurca bine pe teren propriu. St. Louis se afla se afla dupa 9 meciuri pe locul 4 in clasament cu 13 puncte datorita inceputului bun de sezon. Anaheim se afla tot pe ultimul loc cu 4 puncte fara sa castige nici un meci in deplasare. Faptul ca au marcat 3 goluri celor de la Dallas cred ca se datoreaza faptului ca acestia au profitat de relaxarea de care au dat dovada gazdele ( si ca Price nu a fost in poarta) . St. Louis Blues au niste jucatori extrem de interesanti, dar care cred ca inca nu si-au aratat adevarata valoare.
1.60 – cota pentru o victorie a gazdelor including overtime & shoutouts .
Dallas Stars – Vancouver Canucks
In prima repriza din ultimul meci al celor de la Dallas am vazut ce inseamna sa te relaxezi. Au intrat pe gheata cu o atidunie de superiori si au fost penalizati repede de cei de la Anaheim. Asa se intampla la nivel inalt, cand nu intri concentrat si determinat pe gheata si asta se aplica la toate sporturile. Adevarul este ca totusi ne-au demonstrat valoarea lor in urmatoarele doua reprize cand au intors scorul. Oaspetii vin cu moralul ridicat dupa ce au reusit sa invinga pe propriul teren liderul cu 5-1, dar nu nu cred ca vor face un meci la fel de bun. Cu Benn si Seguin in mare forma, Dallas are o sansa mare de a de a castiga un nou meci.
1.60- cota pentru o victorie a gazdelor including overtime & shoutouts .
New York Islanders – Carolina Hurricanes
Gazdele m-au surprins placut prin jocul practicat sezonul acesta fiind pe locul 3 iar in cazul unei victorii pot urca pana pe locul 2 . Pe teren propriu au o medie de 3.8 goluri marcate. Oaspetii vin dupa o serie de 6 deplasari iar in meciurile puternice au pierdut de fiecare data . Acestia au reusit sa adune sase puncte in noua meciuri avand al doilea cel mai slab atac in conferinta de Est. Ma astept ca gazdele sa-si continue parcursul bun din acest sezon si sa obtina o noua victorie in aceasta seara
1.50 – cota pentru o victorie a gazdelor including overtime & shoutouts.
biletul zilei pariuri hockey 30 octombrie

Leave a Reply