Romania vs Olanda – Pe ce pariezi ca sa faci profit sigur!

Romania vs Olanda – Pe ce pariezi ca sa faci profit sigur!

Marti, 14 noiembrie, de la ora 21:00, Echipa Națională de Fotbal a României va disputa ultimul meci al anului în compania formației similare din Olanda. Cele două selecționate nu s-au calificat la Campionatul Mondial, însă acest amical are totuși un rol important în pregătirea pentru EURO 2020! În acest articol, echipa SuperPont îți va prezenta pe ce să pariezi la Romania vs Olanda pentru a face un profit sigur!

Romania vs Olanda - Pe ce pariezi ca sa faci profit sigur!

1. Casa de pariuri NetBet – 360 RON PROFIT sau de doua ori miza inapoi!

De când banca tehnică a României a fost preluată de Cosmin Contra, echipa a rătat o atitudine bună, dar și un joc ofensiv dezvoltat. Tricolorii vin după 3-1 cu Kazakhstan, 1-1 în Danemarca și 2-0 cu Turcia, ultimul meci având loc chiar joia trecută.

Este de așteptat ca echipa noastră să marcheze și de această dată. Chiar și așa, tu poți face 360 RON PROFIT! Nu este glumă! NetBet ne oferă COTA 10.0 pentru gol marcat de ROMÂNIA! Tot ce trebuie să faci este să dai click pe pozele de mai jos sau PE ACEST LINK! Dacă pariul va fi pierzător, fii fără grijă! Vei primi DUBLUL MIZEI ÎNAPOI! Deci pariezi fără niciun risc!

CLICK PE POZA SI AI COTA 10.0 PENTRU GOL MARCAT DE ROMANIA!


2. Casa de pariuri Betfair – 550 RON PROFIT!

Ultima victorie a României în defavoarea Portocalei Mecanice a avut loc în anul 2007. Mult timp de atunci, însă prestațiile Naționalei din ultima perioadă ne dă ceva speranțe. Trebuie să ținem cont că Olanda se află într-o perioadă de reconstrucție și vine după doar un 0-1 cu Scoția.

Cu această ocazie, Betfair ne propune o super cotă! CLICK PE ACEST LINK și te bucuri de o mega COTA DE 12. PENTRU ROMÂNIA!

CLICK PE IMAGINE SI AI COTA 12.0 PENTRU ROMANIA!

3. Casa de pariuri Fortuna – 450 RON PROFIT!

Dacă ai deja cont la Betfair sau pur și simplu vrei să profiți de o super cotă pentru o eventuală victorie a României, am o veste bună!

Fortuna, sponsorul oficial al FRF, ne propune și ea o cotă de neratat! CLICK PE ACEST LINK și ai COTA 10.0 PENTRU ROMÂNIA! Dacă nu se va impune, primești oricum pachetul de bun-venit! Deci pariezi și aici fără risc!

CLICK PE IMAGINEA DE MAI SUS SI PROFITA DE COTA 10.0 PENTRU ROMANIA!


Așadar, dacă vrei să câștigi sigur cu România vs Olanda, te invităm călduros să profiți de Super Cotele pe care agențiile ni le oferă. Dacă nu ai cont la niciuna dintre case, iar pariurile vor fi câștigătoare, te alegi cu un profi excelent de 1360 RON!

De altfel, ți-am mai pregătit o surpriză! Abonament SuperPont Premium 60 ZILE GRATUIT!

După ce ai profitat de una sau mai multe din cotele mărite de mai sus, solicita Abonamentul TAU 100% GRATUIT pentru 60 de zile accesand Acest LINK! Dureaza doar un minut!

Îți urăm mult succes,

Echipa SuperPont!

Romania vs Olanda – Pe ce pariezi ca sa faci profit sigur!

Leave a Reply