Avancronici fotbal : Primera Divison – SD Eibar vs FC Granada

 

Este un meci care se anunță extrem de plăcut pentru (tele)spectatori și “util” pentru pariori. Să îl analizăm împreună, să vedem ce ponturi avem și nu uitați de biletul zilei.
Falsa retrogradată din Țara Bascilor, salvată de stat/federație la sfârșitul campionatului trecut face un sezon excelent și este echipa care mă impresionează cel mai mult din campionatele de top ale Europei. Să nu uit aici și de vecina ei de la “catalog”, Empoli, cele două echipe asemănându-se destul de mult prin strategia abordată.
Eibar are trei victorii la rând în la Liga, între ele strecurandu-se însă și eliminarea din Cupa Spaniei contra celor de la Las Palmas. Gijon, Betis și Espanyol au fost “victimele” bascilor în campionat, partida cu Betis fiind una în care Eibar a făcut un joc superb cu atacuri rapide, posesie și un pressing sănătos atunci când adversarii aveau mingea. Un alt meci bun a fost cel cu Villareal, scor 1 la 1, dar in perioada de pauza, Eibar a facut o partida teribila, nebagata in seama de presa, intr-un amical. Girondins de Bordeaux a fost facuta tandari de basci, scor 5 la 0, fiind clara diferenta de calitate in joc dintre cele doua echipe.

Ii puteti vedea la lucru pe basci in direct si cu optiunea live pentru a miza pe acest emci.

Granada a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri, asta și pe fondul unor meciuri grele cu Barcelona, Celta Vigo sau Valencia, o victorie fiind reușită la început de an tot împotriva unei echipe puternice, FC Sevilla. Cea mai slabă dintre echipele familiei Pozzo vine însă să faca un meci “tare” pe stadionul înghesuit între blocuri.


Sunt probleme de efectiv pentru Borja Baston & Co – personal am fost impresionat în prima parte a sezonului de mijlocașul Saul Berjon, marcator, pasator, colaborand excelent cu Adrian Gonzalez, Keko, Enrich sau golgeterul Borja Gonzalez “Baston”. Lipsesc azi portarul Jaime, fundașul central Pantic, mijlocașul central Escalante și doi oameni de ofensivă Hajrovic și Arruabarrena. Notăm absențe importante și la oaspeți prin mijlocașul central Rochina, portarul Andres Fernandez și fundașul stânga Biraghi.


În meciul tur scorul a fost d ela 3 la 1 pentru Eibar, dar în sezonul trecut am avut două remize între cele două echipe, 0 la 0 și 1 la 1.

Victorie Eibar, cota 1.76 la Winmasters .

Ambele marchează, cota 2.10 la Sportingbet.

Victorie Eibar la un gol, cota 3.10 la NetBet.

Total cartonașe galbene peste 6,5 , cota 1.68 la Unibet.

Leave a Reply