Ponturi, pronosticuri fotbal: Cupa României – Dinamo vs Steaua

Cupa României ne oferă din nou “eternul derby”, Dinamo vs Steaua!

CSKA-Dynamo în Russia și Ucraina, CSKA-Levski în Bulgaria, Steaua Roșie-Partizan în fosta Iugoslavie, sunt reperele “calde” ale estului la care România și-a adăugat propriul duel.

Mizeaza aici pe favoritii tai in eternul derby, ai bonus pana la 200 RON, free bet de 5O RON si cote specale pentru Dinamo vs Steaua !

Recunosc că sunt puțin nostalgic și aș vrea să îi văd din nou în teren pe Mircea Rednic, Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu, Cornel Țălnar sau Costel Orac înfruntând echipa lui Ion Alecsandrescu cu Belodedici, Florin Marin, Majearu, Bölöni, Tudorel Stoica sau Marius Lăcătuș.

stadion dianmoPartida de azi ne va readuce o parte din atmosfera meciurilor de altădată pentru că are loc pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Este prima manșă a semifinalelor Cupei României dintre Dinamo și Steaua, dar cele două echipe se reîntâlnesc peste doar trei zile în prima etapă din play-off în Liga 1.

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, într-o conferință de presă, că Steaua este o echipa în formă și că nu ia în calcul rezultatele mai slabe ale adversarilor din acest an. “Steaua e o echipa bună, cu jucători valoroși și un antrenor bun care știe să îi mobilizeze la meciurile importante. Steaua nu e într-o scădere de formă. Ar fi o mare greșeală să spunem asta și că trebuie să profităm de momentul acesta al lor. Nu, când se joacă Dinamo – Steaua e alt meci, se uită tot din urmă” a declarant Rednic citat de agerpres.

Dinamo are probleme de efectiv. Lipsesc Ekeng și Essombé, accidentați, iar Paul Anton este refăcut dar vine după o gripă rebelă. Mircea Rednic speră să găsească o soluție tactică care să îl aducă în avantaj :”O să încercăm să îi surprindem pe steliști. Meciul de joi va fi mult mai greu decât cel de duminică, din campionat, pentru că se joacă în două manșe.” a declarat antrenorul conform agerpres.

Raportat la jucătorii care vor fi prezenți în primul 11 Rednic consideră că motivația este la cote maxime: „La Steaua nu există titulari, cum nu există nici la Dinamo. Cine nu își dorește să joace în acest meci înseamnă că nu e fotbalist și nu are ce căuta la Dinamo.”

Conform sport.ro varianta de prim 11 pentru Dinamo ar fi următoarea:
Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Anton, Nedelcearu – Rotariu, Bicfalvi, Palici – Gnohere
Rednic poate veni cu titularizarea lui Paul Batin un jucător care în opinia mea este o achiziție extrem de reușită.

Laurențiu Reghecampf a declarat miercuri, că obiectivul campioanei en-titre este acela de cuceri titlul de campioană. Meciul cu Dinamo din semifinalele Cupei României, are un statut diferit cel puțin la nivel de declarații.

Practic Steaua își propune doar să nu piardă. “Cred că cel mai important lucru este să nu primim gol, să încercăm să nu pierdem. Ne dorim să câștigăm campionatul, să putem juca în grupele Ligii Campionilor. Și Cupa e un trofeu pe care eu îmi doresc foarte mult să îl câștig pentru că nu am reușit asta, dar avem priorități” a declarat antrenorul Stelei citat de agerpres.

Poti miza si tu pe meciurile din Cupa Romaniei! Aici ai meciul transmis la live TV, cote excelente si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Antrenorul Stelei va încerca să o surpinda pe Dinamo cu două sisteme diferite de joc, avantajul venind clar în partida de campionat. Reghecampf mizează pe faptul că dversarii nu se vor putea adapta tacticii sale. Este un atu valabil pentru partida de duminică.

Conform sport.ro varianta de prim 11 pentru Steaua ar putea fi:
Niță – Râpă, Tamas, Papp, Momcilovic – Muniru, Filip – Adi Popa, Chipciu, Hamroun – Tade

Nu este exclus să apară ca titulari fundașul Carp și mijlocașul german Timo Gebhart. Bawab este indisponibil. “”Din păcate, gripa ne-a lovit și pe noi. Avem doi-trei jucători afectați.” a declarat antrenorul Reghecampf conform agerpres.

Meci nul, X solist, cota 3.10 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri Dinamo, peste 0,5 cota 1.40 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

 

 

Leave a Reply