Ponturi, pronosticuri fotbal: Cupa României – ASA Târgu Mureș vs CFR Cluj

Avem o semifinală de Cupa României despre care va spun sincer că presa din România nu prea a auzit. Este absolut imposibil să strângi informații despre o partida de nivel de semifinală în Cupa României! Clubul din Târgu Mureș are un articol pe site, CFR – nimic,  în rest am aflat despre faptul că partida se va juca, vor fi măsuri de securitate speciale și … cam atât.

Este trist și penibil atât pentru cluburile implicate cât și pentru organizatori!

Poti miza si tu pe meciurile din Cupa Romaniei! Aici ai meciul transmis la live TV, cote excelente si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

asa tg mEchipa gazdă a reușit să se califice în play-off în urmA unei victorii cu Botoșani, în ultima etapă de campionat. Golul a fost marcat de George Tucudean.

ASA Târgu-Mureș are 4 victorii în 12 meciuri jucate acasă în actualul campionat. De notat că ultimele patru meciuri ale mureșenilor au fost de sub 2,5 goluri. Velayos, Balić și N’Doye au fost indisponibili la ultimul meci disputat în Liga 1.

Iată echipa folosită în acest meci: Stăncioiu – G. Matei, I. Gonzalez, M. Constantin, Pîrvulescu – Mureșan, Voiculeț – Jazvic, Brandan (59-R. Costa), Dedov (76-L. Bus) – Tucudean (85-Gorobsov). Rezerve neutilizate: Viciu – Balaur, Borza și Mutu.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

CFR Cluj a ratat calificarea în play-off și are o singură șansă de a obține vreo performanță notabilă în actualul sezon: Cupa României.
cfr paunClujenii au încheiat sezonul regulat cu o victorie la Craiova, scor 1 la 0. A fost doar a doua victorie în decurs de zece etape din Liga 1. CFR a remizat de 10 ori în 26 de meciuri susținute în actualul sezon în prima liga. Portughezul Guima a fost indisponibil la acest meci. Nu au putut evolua nici fundașul Andrei Mureșan și mijlocașul Alexandru Păun, suspendați. Golul victoriei a fost reușit de către atacantul Cristian Bud.

Iată echipa folosită în acest meci: Marc – Camora, Goian, Larie, Dani – Gomelt, Petrucci (Bud ’74), Nascimento (Juan Ruiz ’60) – Jakolis (Bruno ’60), Nouvier, Cristian Lopez

“Dacă nu ne luau cele 10 punte, ne băteam acolo, în față. Nici nu putem spune că ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare. Obiectivul nostru e să câștigăm cât mai multe puncte și să luăm Cupa României” a declarat Cristin Bud după victoria obținută la Craiova.

Cele două echipe s-au întâlnit în campionat în etapa a 25-a pe dată de 21 februarie. Victoria le-a revenit clujenilor care au profitat de avantajul terenului propriu și de apatia adversarilor care au avut o singură ocazie de gol prin Adrian Mutu.

Meci nul, X solist, cota 3.10 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol marcat CFR, cota 1.48 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

 

Leave a Reply