Avancronici și analize fotbal : Liga I – ACS Poli Timișoara vs FC Voluntari

Se anunță vremuri grele la Timișoara, iar meciul de azi cu FC Voluntrai ne poate da o idee despre dimensiunea lor. Partida de pe ”Dan Păltinișanu” se va relua și în play-out, tur-retur, ambele echipe neavând legătură cu zona fruntașă a clasamentului.

ACS Poli se află pe locul 11 cu 21 de puncte și a încheiat anul 2015 cu o înfrângere, 3 la 1 la Pitești în față Stelei. Luna decembrie a mai adus două remize la Craiova și Chiajna și un eșec pe teren propriu în față Viitorului. Timișorenii au fost elimianti și din Cupa României de către ASA Târgu- Mureș.

FC Voluntari se află pe locul 13 cu 15 puncte. Ilfovenii au reușit 3 remize și o victorie în ultimele 7 meciuri, marcând și 9 goluri. Echipa a avut evoluții bune în meciurile cu Dinamo, CFR Cluj, Viitorul sau Craiova.

Pariază aici pe meciurile din Liga I si castiga premii in valoare de 10.000 de EURO – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON,  platforma de mobil și cote excelente la pariuri live!

Conducerea lui ACS Poli se poate lăuda cu redobândirea palmaresului și culorilor. Primarul Nicolae Robu a anunțat că vechiul contract care îi dădea drepturi lui Marian Iancu asupra acestora a fost anulat de instanța. ”Noi acum vrem să folosim acest drept pe perioada nelimitată de timp, pentru a atrage alături de noi sponsori. Unii posibili finanțatori și-au exprimat reținerea pe motiv că doar pentru un an aveau certitudinea că jucăm în alb-violet și că purtăm numele Poli.” a declarat primarul Timsoarei, citat de Ziua de Vest.
poli 2Ajungem astfel la marea problema a echipei la ora actuală. De circa 8 luni banii lipsesc. Situația este critică pentru că procedura de licențiere presupune lipsa oricăror datorii până la dată de 31 martie.

Curtea de conturi nu a dat încă un răspuns privind posibilitatea finanțării clubului, iar Consiliul Local și cel Județean au depus memorii în acest sens. „Vom solicita, dacă se poate, ca responsabilii de la nivel național ai Curții de Conturi să ne dea un răspuns în ceea ce privește finanțarea clubului. Dacă nu avem până în 25 februarie, când am putea face ședința CJ pe luna februarie, nu cred că se va putea rezista până în 25 martie”, a declarat Titu Bojin, președintele Consiliul Județean Timiș.

În acest condiții antrenorii Florin Marin, Iosif Rotariu și Octavian Benga încearcă să facă față măcar în etapele rămase din sezonul regulat. Pentru meciul de azi sunt indisponibili Javi Hernandez, suspendat și pe Dorin Goga și Robert Elek, accidentați.


Au fost aduși jucători noi : portarul israelian Ram Strauss, fundașul spaniol Manu Torres, mijlocașul spaniol Abel Suárez și doi olandezi originari din Curaçao, Everon Pisas și Prince Rajcomar. Urmează să semneze și atacantul Bar Aharoni și portarul senegalez, Lys Gomis.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 150 RON bonus, bonus de fidelitate si turbo cashout!

FC Voluntari vine la Timișoara ca una dintre cele mai mediatizate echipe din această iarnă. Este și normal pentru că la club au venit Dumitru Dragomir și Adalbert Kassai. Pe banca se află Ionel Ganea, preferat lui Gigi Mulțescu. Dumitru Dragomir ne-a “comunicat” deja că atacantul echipei sale, Andrei Bălan, trecut pe la Dinamo sau Metalul Reșița, valorează lejer 2-3 milioane de euro în acest moment…


FC Voluntari se bazează în continuare pe oamenii care au dus greul în tur. Este vorba despre portarul Dragoș Balauru ( a făcut parte și din selecționata divizionara care a disputat 3 meciuri amicale în Antalya), fundașii Daniel Novac, Vasile Maftei și Laurențiu Rus, precum și pe mijlocașul Hamed Kone, cel mai bun jucător al echipei.

fcv 4 fcv 1Au fost făcute și achiziții extrem de importante.

Ionel Ganea i-a “primit” pe Mircea Bornescu, Venelin Filipov, fundaș dreapta adus de la Beroe Stara Zagora, Bogdan Târu, Bogdan Mitache, Jeffrey Monakana, mijlocaș dreapta adus de la Brighton & Hove Albion, Cătălin Ștefănescu, Vlad Achim, Rareș Enceanu, Baže Ilijoski, Feiz Shamsin și Alexandru Tudorie. Sunt nume grele și sunt foarte curios la ce nivel se află și Monakana care a evoluat în Anglia în campionatul U21.
Daniel Pancu nu mai este dorit în lot de către Ganea și acesta se pregătește cu echipa secundă.

Primul 11 ar putea fi următorul:
ACS Poli : Smaranda – Belu-Iordache, Scutaru, Canu, Daniel Popescu – Fernando Llorente, Melinte – Barbut, Zicu, Ovidiu Popescu – Prince Rajcomar.
FC Voluntari: Balauru – Filipov, Târu, Spahija, Mitache – Moke – L. Rus, V. Achim, H. Koné – Ad. Bălan

Meci nul, X solist, cota 3.10 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont

Total goluri Voluntari  peste 0,5, cota 1.46 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON pentru membrii Superpont..

Șansă dublă, X sau 2, cota 1.67 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Leave a Reply