De ce sa pariezi la Netbet by Anonymous

De multe ori, atunci când alegi să pariezi online, te gândești de ce să pariezi acolo. Ei bine, după ce ne-am despărțit de bet365, pentru multi lumea pariurilor a devenit, parca, mai tristă.

Totuși, pentru cei care imi urmăresc pronosticurile, dintre casele de pariuri online disponibile in Romania, am cea mai bună varianta pentru voi: casa de pariuri Netbet. Nu Unibet, nu Sportingbet, nu Winmasters. NETBET!

Pariaza acum LIVE la aceasta casa de pariuri online! GARANTAT cele mai bune optiuni de pariere!

Bonus booster de la casa de pariuri online Netbet

Dacă vorbim de bonusul de prima depunere, stam bine, să știi!

Avem fie bonusul de 450 RON, cel mai mare bonus la pariuri disponibil in Romania, fie Super Bonusul Exclusiv de 300 RON, doar pentru Membrii Premium. Eu am optat pentru cel din urma.

Apoi, vreau să ma leg strict de oferta. Pariurile mele merg de multe ori pe oferta din România. Fie că vorbim de baschet, volei sau handbal. In peste 90 % din cazuri, la casa de pariuri Netbet vei găsi pariurile pe care nu le găsești in altă parte. Sunt atâtea exemple de când postam bilete la Netbet și lumea se plângea că in alte părți evenimentele nu existau. Au cea mai buna oferta de pariuri LIVE dintre toate agentiile de pariuri online licentiate in Romania.

Apoi, hai să vorbim de cote. Nu știu cum se face, dar pe lângă faptul ca sunt mai multe evenimente decât la alte case de pariuri, cotele sunt mai mari. Da,mai mari la majoritatea evenimentelor.

Vrei să vorbim de oferta de pariere? Ți-e dor să pariezi pe speciale, pe cornere, pe aruncări de la margine chiar? Ei bine, aceasta agentie de pariuri este locul potrivit. Interfata de pe mobil este una ușor de folosit, chiar si pentru pariorii incepatori. In plus, ce mi sa parut foarte misto: Netbet acorda si un Bonus de 40 RON la primul pariu plasat de pe mobil!

Un avantaj pentru mine este acela că, la plasarea pariurilor live, îmi arată și scorul la care am plasat pariul, astfel, pot analiza dacă am luat decizia bună după terminarea evenimentului. Totodată, exista și opțiunea de cash-out pentru evenimente single ceea ce e un mare plus. Dacă tu vrei să îți închizi biletul la o sumă pe plus in ideea că ti-e frica de o revenire a adversarului, o poți face. La fel și dacă nu mai crezi in pariul tau și îți convine suma pentru închidere, o poți face! Dacă vorbim de depuneri și retrageri, băieții de la Netbet se descurcă bine. Ai numeroase opțiuni de depunere și retragere, banii venindu-ti intre 3-5 zile lucrătoare dacă vorbim de card sau transfer bancar. Personal, pentru mine, casa de pariuri Netbet este cea mai buna opțiune, pentru ca eu mereu ma orientez spre lucrurile de calitate, spre performanta.

Cu drag, al vostru,

Anonymous

Leave a Reply